Hoppa till innehåll

Projektledare till Eaton

Vill du göra skillnad för miljön? Vill du arbeta för ett globalt och etiskt företag? Vi söker nu en projektledare till Eaton som kan hjälpa dem att tillhandahålla energieffektiva lösningar som verkligen påverkar. De får det som är viktigt att fungera. Läs mer nedan!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Eaton.

Om företaget

Eaton är ett mångsidigt företag inom el och krafthantering och profilerar sig i vår globala och gemensamma övergång till grön och förnybar kraft. De levererar energieffektiva lösningar som hjälper deras kunder att effektivt hantera elektrisk, hydraulisk och mekanisk kraft. De är tekniskt ledande på den globala marknaden.

2021 hade Eaton globalt en omsättning på 19.6 miljarder dollar, ca 100 000 anställda och säljer produkter till kunder i över 175 länder.

Arbetsuppgifter

Som projektledare ansvarar du för att säkerställa framgångsrik leverans av större projekt för strategiska kunder i Gävle-området, senare i EMEA. Sådana projekt är främst avsedda för datacenter men kan inkludera andra typer av stora och komplexa projekt som kräver platsarbete. Eatons datacenterprojekt kan involvera alla aspekter av kraftdistribution från låg- till medelspänning, UPS (oavbruten strömförsörjning) och automation som EPMS (Energy Power Monitoring System). Som projektledare tillför du elektrisk expertis, och eftersom Eaton också erbjuder DCIM (Data Center Infrastructure Management) och SCADA-system, är erfarenhet av automation en klar tillgång.

Du förväntas ge tekniskt ledarskap och kundkännedom inom den bredare organisationen.

* Använd moderna projektledningsmetoder och tekniker för att utföra projekt
* Ta fullt ansvar för tilldelade projekt och för dem till framgångsrikt slutförande med hjälp av Eatons projektledningsprocesser och verktyg, plus att hantera de personer och resurser som levererar projektet
* Identifiera, bygga och underhålla ett projektteam
* Tillhandahålla regelbunden rapportering till både interna och externa intressenter
* Äga projektschemat: Bygg, underhåll och uppdatera regelbundet och kommunicera projektschemat för alla projekt
* Arbeta med Eatons interna ingenjörsteam för att anpassa sig till definitionen av leveranser enligt tekniska specifikationer och kundkrav
* Ansvara över projektbudget

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Relevant erfarenhet av en roll som projektledare eller platsansvarig, även erfarenhet av praktisk teknisk förståelse och arbete
* Erfarenhet inom el och/eller utbildning inom el eller automation
* Erfarenhet av att arbeta med Power Management, Power Control, Mission Critical och Building Management systems är meriterande
* Erfarenhet av projektledning inom infrastruktur, exempelvis anläggning för datacenter är meriterande
* Erfarenhet av att arbetsleda andra

Eaton lägger stor vikt vid din personlighet, du måste trivas i en självgående roll och du förutsätts driva ditt eget arbete framåt samt visa lojalitet och professionalism mot kunderna. Du är flexibel i ditt arbetssätt och självklart serviceinriktad såväl internt som externt.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm/Gävle/Uppsala
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
08 jan. 2024 (41 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.
http://www.bravura.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Gällivare
Industri & Anläggning
Företagslogga
Stockholms stad
Administration
Företagslogga

Liknande Jobb

Ljusdal
Organisation & ledning
Företagslogga