Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Metallsorterare / Processarbetare

Ansök nu

Vill du arbeta i ett familjärt team på ett företag som värderar sina medarbetare högt? Trivs du i en miljö det är högt tempo men med stort fokus på kvalitet och säkerhet? Då har vi rollen för dig! Nu söker Kuusakoski Recycling nya medarbetare!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Kuusakoski Recycling. Det finns goda möjligheter till överrekrytering.

Om företaget

Kuusakoski Recycling är ett av Sveriges ledande företag inom återvinning och är en internationell expert inom området. De erbjuder miljövänliga och pålitliga del- och helhetslösningar inom all slags återvinning för såväl privatpersoner som små eller stora företag, organisationer och offentliga verksamheter. De återställer värdet på restmaterial genom att samla in, sortera, hanterar, lagrar, bearbetar och uppgradera materialet till en ny råvara.

Med över 100 år i branschen är Kuusakoski Recycling en pålitlig partner och en pionjär inom cirkulär ekonomi, engagerade i att serva sina kunder i enlighet med värderingarna för ett stabilt familjeföretag. Att göra framtiden lite mer hållbar både för sig själv, sina kunder och för samhället i stort.

Arbetsuppgifter

I din roll som processarbetare ansvarar du för att sortera metaller från ett rullband innan det skickas vidare till kund. Tillsammans med dina kollegor tar ni hand om inkommande metall som ni noggrant sorterar från annat material och säkerställer därigenom en leverans av hög kvalitet. Vidare tar du stort ansvar för att kvalitets- och säkerhetsrutiner följs.

* Sorterar metaller
* Hanterar materialavfall
* Säkerställer att rutiner följs

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Gymnasieexamen
* Du har goda kunskaper i tal och skrift i både svenska och engelska då det krävs i kommunikation med kollegor
* Meriterande med truck- eller lastmaskinskort

I rollen arbetar du tätt ihop med ditt team. Därför är det viktigt att du gillar att jobba tillsammans med andra, att du ser till gruppens bästa och är mån om att skapa ett bra arbetsklimat. Du hjälper gärna andra med sina uppgifter när det behövs. Därtill gillar du att jobba i en dynamisk organisation där det ofta sker förändringar, och har inga problem att skifta synsätt och prioriteringar. För att trivas i den här rollen gillar du att jobba i ett högt tempo och du kan hantera en hög arbetsbelastning utan att det påverkar kvaliteten i det du gör. Du dubbelkollar ditt arbete noggrant och din förmåga att skapa och hålla en struktur gör att allt du lämnar ifrån dig håller hög kvalitet. Du förstår att alla uppgifter är lika viktiga, stora som små, och du lägger mer vikt vid uppgifterna och utförandet än den eventuella status de medför.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Gävle
Lön: Enligt GFL-lön

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
10 juli 2023 (42 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare