Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

EHS-konsult / HSE / KMA

Ansök nu

Är du intresserad av EHS-arbete (Environment/Health/Safety) och vill ha en betydande roll hos VicSa Management? Har du därtill tidigare erfarenhet av att arbeta med frågor inom områdena arbetsmiljö, miljö, hälsa eller säkerhet? Nu erbjuds du en spännande tjänst med varierande projekt där du agerar expert inom EHS-frågor!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos VicSa Management AB.

Om företaget

VicSa Management har sedan de grundades 2019 aktivt arbetat för en säkrare tillvaro på sina kunders arbetsplats. Dom är specialiserade inom arbetsmiljö där deras uppdrag varierar med allt ifrån större organisationsförändringar till projektledning samt genomföra investerings- och förbättringsprojekt. Utöver detta hjälper VicSa Management frekvent till med maskin- och processäkerhet i form av CE-märkning av nya och befintliga maskiner. För att hålla sina kunder uppdaterade så håller de även anpassade utbildningar inom arbetsmiljö, stöttning med internrevision mot standarder inom arbetsmiljö, miljö och kvalitetsstyrning, ISO och BRC

VicSa Management har en gedigen kundportfölj som ständigt utvecklas, de hjälper såväl det lilla som det stora företager inom tjänstesektorn, bygg och anläggning. Bland annat innehåller deras kundportfölj flera av regionens största tillverkningsindustrier.

De har en målsättning att skapa de bästa förutsättningar för sina kunder att nå deras arbetsmiljömål och en trygg arbetsplats för sina medarbetare.

Arbetsuppgifter

Som EHS-konsult har du en viktig roll hos VicSa Management, då du är representant ute hos kund gällande övergripande EHS-frågor. Det innebär att du genom strategiskt arbete hjälper kunden att ta fram rutiner och planer för sitt säkerhets- och miljöarbete. Ute hos kund agerar du expert i varierande förändrings-, investerings- och förbättringsprojekt.

En annan stor del av ditt arbetsområde är säkerställa att kund följer standarder och lagstiftning. Du ökar riskmedvetenheten hos kund, där du tillhandahåller säkra och praktiska lösningar. Detta gör du genom att utföra riskbedömningar, analysera och rapportera avvikelser, samt upprätta skyddsrutiner. I denna roll har du även ansvar för implementering av skyddsrutiner där du håller i utbildningar och genomgångar med personalen.

Exempel på arbetsuppgifter:
* Projektledning av förändrings-, investerings- och förbättringsprojekt
* Säkerställa att lagar och föreskrifter inom arbetsmiljö efterlevs
* Stötta kund i arbetet med riskbedömningar och skyddsronder
* Arbetar som byggarbetsmiljösamordnare BAS-P/U

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Du har några års erfarenhet av arbete inom EHS eller KMA
* Goda kunskaper i svenska och engelska
* B-körkort
* Branscherfarenhet från industri/producerande verksamhet är meriterande
* Meriterande med eftergymnasial utbildning, gärna inom arbetsmiljö

Du brinner för EHS-arbete och vill gärna sprida kunskap inom området. Du anstränger dig för att leverera lösningar genom att jobba rådgivande i kontakten med kunderna, och du ser alltid till att göra det lilla extra för kund. I den här rollen förväntas du ta mycket eget ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt, och det också är i en sådan roll som du trivs bäst. Du stimuleras av att vara med och förbättra processer och rutiner, och uppskattar en roll där du ges möjligheten att bidra med dina tankar och idéer och har mandat att utveckla rutiner. Dessutom är du uppmärksam på detaljer och upptäcker sådant som andra ofta missar. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Övrig information

Start: September
Plats: Gävle
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
01 aug. 2023 (56 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare