Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Administratör / Kundmottagare

Ansök nu

Är du noggrann och har ett sinne för detaljer? Vill du arbeta på ett företag som arbetar med hållbarhet och återvinningslösningar? Är du dessutom intresserad av ett administrativt arbete och trivs i en miljö som präglas av samarbete? Vi söker dig som vill utvecklas inom administration tillsammans med ett härligt team på PreZero!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 12 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos PreZero. Det finns goda möjligheter till en heltidsanställning på sikt. Uppdragstiden blir en ömsesidig testperiod där du som konsult har samma trygghet som en anställd. För dig som är ny på arbetsmarknaden är konsultuppdrag ett bra sätt att testa olika uppdrag, knyta kontakter och bygga upp ett konkurrenskraftigt cv. Läs mer om vad det innebär att vara konsult på Bravuras hemsida.

Om företaget

PreZero erbjuder effektiva avfalls- och återvinningslösningar med fokus på kundens behov och långsiktig hållbarhet. De samlar in och hanterar restmaterial från sina kunders verksamhet genom återvinning och/eller energiutvinning. I deras vardag är kundnytta lika med miljönytta.
Det är ett internationellt miljöföretag med huvudsäte i Tyskland och verksamhet i 11 länder. I Sverige finns de på ca 60 platser med drygt 1 100 medarbetare, har fler än 50 återvinnings- och mottagningsanläggningar, och sköter avfallshanteringen i ett 40-tal svenska kommuner.

PreZeros verksamhet skapar inte bara värde för de kunder de levererar återvinningstjänster till, utan även för tillverkningsindustrin och energisektorn genom att de förädlar avfall till värdefull returråvara för nyproduktion. Tillsammans bidrar PreZero till den cirkulära ekonomin.

PreZero är ett företag som arbetar aktivt för att sina medarbetare ska ha en god arbetsmiljö och må bra på jobbet. De gör regelbundna undersökningar bland sina anställda visar tydligt att anställda trivs på arbetet.

Arbetsuppgifter

Som administratör erbjuds du en varierad tjänst där dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att sköta den dagliga administrationen. Det inkluderar bland annat att fakturera PreZeros kunder och se till att de hanteras enligt avtal. Därtill sköter du även ordermottagning i företagets verksamhetssystem samt justerar återbetalningar och priser i systemet. Du sköter även registrering av kundreklamationer och avvikelser. Du bistår både kunder och organisation med statistik över in- och utflöden från anläggningarna. Vidare hanterar du bokslut en gång i månaden där du följer upp samtliga transporter och tömningar som gjorts under månadens gång.

Vid behov stöttar du upp driften i våganläggningen då rollen innebär ett nära samarbete med andra avdelningar inom företaget. Du erbjuds en gedigen introduktion vid start för att på ett effektivt sätt kunna komma in i dina nya arbetsuppgifter.

Vanligt förekommande uppgifter är:
* Hantering av faktura- och ekonomiuppgifter
* Bistå kunder och organisation med statistik över in- och utflöden
* Registrering och administration av nya kunder och inkommande ärenden i CRM-system
* Besvara inkommande samtal och mail
* Samarbete med övriga administratörer och andra interna avdelningar

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Gymnasial utbildning
* Några års erfarenhet av att arbeta i en administrativ och/eller koordinerade roll
* Erfarenhet inom relevant bransch, såsom kundservice, transport eller miljö
* God förståelse för affärssystem
* Obehindrat i svenska, tal och skrift

För att trivas i rollen som administratör har du förmåga och intresse för att samarbeta med andra människor. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att strukturera och prioritera rätt saker. Du är en praktisk person som får saker gjorda istället för att skjuta upp dem. Vidare kan du arbeta utanför ramen av din arbetsbeskrivning och ser inga problem med att hjälpa och stödja kollegor i de områden som behövs. Du strukturerar själv ditt angreppssätt och driver dina processer vidare samtidigt som du ber om hjälp när det behövs. Stor vikt lägga på personlig lämplighet!

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Forsbacka, Gävle
Lön: Enligt överenskommelse


Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 nov. 2023 (48 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare