Hoppa till innehåll
Bilbolaget Gävle, Uppsala, Försäljning logotyp

Bilbolaget söker en biltestare till Uppsala

Ansök nu
Söker du ett jobb där du får använda din kompetens och ditt intresse för bilar? Gillar du kundkontakter? Är du noggrann men effektiv och engagerad i ditt arbete? Då kan arbetet som biltestare vara något för dig!

Din nästa utmaning

Som biltestare har du som arbetsuppgifter att kontrollera bilarnas skick inför en eventuell försäljning. Du kommer att provköra, besiktiga, dokumentera historik samt rapportera skador, fel och brister på bilarna. Du går igenom bilen noggrant efter ett angivet serviceprotokoll som kunden får ta del av. Du kartlägger kundens behov och med denna information erbjuder du våra tjänster. Det gäller även de kunder som inte ska sälja sitt fordon till oss på Bilbolaget.

Du kommer att arbeta självständigt med testningen av bilarna, men i övrigt samarbeta tätt med andra avdelningar beroende på vad som behöver åtgärdas. Stort ansvar kommer att ligga på dig som testare då bedömningen du gör ligger till grund för det pris som tas ut till kund.

Vem är du?

Du tycker om att ge service, är duktig på att kommunicera och trivs med att arbeta med människor och teknik. Som person är du stresstålig, flexibel och positiv. Du är kvalitetsmedveten och har god prioriterings- och administrationsförmåga.

Vi vill att du har fordonsteknisk utbildning eller motsvarande och har ett par års erfarenhet av en liknande tjänst. Arbetet kräver att du har goda datorkunskaper. Intresse av modern teknik och att lösa problem genom felsökning och elektronik behövs för att lyckas.

Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet som fordonsmekaniker, besiktningsman eller skadereglerare. Du har också ett giltigt körkort med minst behörighet B.

Förutom en grym arbetsplats erbjuder vi alla våra anställda:
 • Benefits förmånsportal med friskvård och en mängd bra erbjudanden
 • Friskvårdsbidrag
 • Hälsoundersökningar
 • Förmåncykel via bruttolöneavdrag
 • Digital hälsovård - tar hand om dig och din familjs hälsa även efter arbetstid
 • Tjänstepension
 • Pensionsrådgivning, både personlig & digital Löneväxling
 • Frivilliga gruppförsäkring
 • Företagshälsovård
 • Personalrabatter på drivmedel, verkstadsarbeten, reservdelar & bilköp
 • Bra arbetsmiljö
 • Utbildningar genom bland annat samarbeten med Volvo Car Sverige, Renault, Ford och IHM Business School.
Vill du veta mer?

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef, se kontaktuppgifter längre ned i annonsen. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Övrigt

Dina arbetstider är 9.00-18.00 vardagar. Arbete på helger och kvällar kan förekomma.

Vi vill ha en alkohol och drogfri arbetsmiljö. Därför genomför vi ett alkohol- och drogtest vid nyanställning samt slumpmässiga alkohol- och drogtester under året.

I denna rekrytering använder vi oss av personlighetstester.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Välkommen med din ansökan!

Om koncernen Bilbolaget
Bilbolaget Invest Sundsvall AB är moderbolaget som med fem personbilsbolag, ett lastvagnsbolag, ett Teknik & Service bolag, Demia AB och ett Administration & IT bolag har cirka 900 anställda. Koncernens verksamhet sträcker sig från Luleå i norr till Norrtälje i söder, via Luleå, Piteå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Ljusdal, Hudiksvall, Bollnäs, Söderhamn, Ludvika, Gävle, Sandviken, Uppsala, Östhammar och Norrtälje.

Koncernen ägnar sig dels åt försäljning, service och tilläggstjänster med personbilar, transportbilar, bildemontering och lastvagnar, dels förvaltning av de egna och hyrda fastighetsbestånden. Fordonsaffären omfattar försäljning av både nya och begagnade personbilar, transportbilar och lastvagnar och har fokus på att leverera helhetslösningar som förenklar kundens vardag.

Bilbolagskoncernen ägs av familjen Persson. Martin Persson är styrelseordförande, även syskonen Henrik och Anders jobbar inom koncernen. Familjen Persson har siktet inställt på framtiden och jobbar långsiktigt med att hela tiden modernisera och återinvestera i verksamheten.

Vårt kundlöfte: Med personlig omtanke
Det är stora ord som vi lovar till var och en av våra kunder och den viktigaste faktorn för långsiktig lönsamhet. Därför behöver vi engagerade medarbetare som har en vilja att göra skillnad i sina arbeten och ge våra kunder positiva upplevelser i mötena med dem.

Vi vill att alla kunder ska känna sig betydelsefulla och att just deras behov är någonting som vi tar på allvar och har lösningar på. Att vara omtänksam handlar om att bry sig om, vilja väl och visa intresse. Vår filosofi är att omtanke i alla led vinner i längden. Och det gäller självklart även oss medarbetare emellan. Om vi lever på det sättet så kommer vi också omtänksamt kunna ta hand om våra kunder på bästa tänkbara sätt.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare