Hoppa till innehåll
Bilbolaget Gävle, Lacken logotyp

Bilbolaget söker en billackerare till skadecenter i Gävle

Ansök nu
Vill du arbeta hos en arbetsgivare som satsar mer än någonsin på framtiden?

Bli en del av Bilbolagets skadecenter i Gävle . Hos oss blir du en del av ett högpresterande team med ett modernt arbetssätt. Är du en billackerare som vill arbeta med krockskadade bilar, är noggrann och tålmodig då ska du söka det här jobbet!

Bilbolaget tror på att skapa det bästa för våra kunder i form av tjänster som verkligen underlättar och medverkar till att det blir kul och enkelt att äga bilar från oss. Vi jobbar bland annat med ett av Sveriges starkaste varumärken, Volvo, och har alltid den senaste tekniken. Vi jobbar också med varumärkena Ford, Renault, Dacia och erbjuder ett stort utbud på marknaden.

Din nästa utmaning

Som lackerare hos oss på vårt skadecenter arbetar du med alla förekommande arbetsuppgifter inom billackering såsom förarbete, lackering och justering. Detta innebär att du bl.a. utför slipning, maskering, spackling och lackering. I arbetet ingår också färganalys och färgblandning. Till din hjälp har du ett team av ledare, skadeberäknare och annan kompetens som underlättar för dig i ditt arbete.

På Bilbolagets skadecenter i Gävle är teamkänsla och yrkesstolthet ledorden. Vi erbjuder dig ett självständigt och stimulerande arbete på ett kvalitetstänkande företag med en modern verkstad som har den senaste utrustningen.

Vem är du?

Då vi har stort fokus på nöjda kunder är det viktigt att du är serviceinriktad, social och positiv. Dessa egenskaper visar du också självklart gentemot dina kollegor på jobbet då du bidrar med god stämning och prestigelöshet. Du är noggrann och kvalitetsmedveten - och vill alltid leverera ett arbete av högsta möjliga kvalitet.

Du har några års dokumenterad erfarenhet som billackerare samt fordonsteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har också ett giltigt körkort med minst behörighet B.


Vad erbjuder vi dig?


Vi är en del av Bilbolagskoncernen som är ett kvalitetstänkande familjeföretag och tillsammans strävar vi efter att vara det självklara valet både för våra kunder och medarbetare. Det kanske låter väldigt ambitiöst. Det är det också. Precis som du. Din roll är avgörande för att vi ska lyckas.


Förutom en grym arbetsplats erbjuder vi alla våra anställda:

 • Benefits förmånsportal med friskvård och en mängd bra erbjudanden
 • Friskvårdsbidrag
 • Hälsoundersökningar
 • Förmåncykel via bruttolöneavdrag
 • Digital hälsovård- tar hand om din och din familjs hälsa även efter arbetstid
 • Tjänstepension
 • Pensionsrådgivning, både personlig & digital
 • Löneväxling
 • Frivilliga gruppförsäkring
 • Företagshälsovård
 • Personalrabatter på drivmedel, verkstadsarbeten, reservdelar & bilköp
 • Bra arbetsmiljö
Vill du veta mer?

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef, se kontaktuppgifter längre ned i annonsen.

Övrigt

Vi vill ha en alkohol- och drogfri arbetsmiljö. Därför genomför vi alkohol- och drogtest vid nyanställning samt slumpmässiga tester under året.

Urval sker löpande, så passa på att söka nu.

Välkommen med din ansökan!

Om koncernen Bilbolaget
Bilbolaget Invest Sundsvall AB är moderbolaget som med fem personbilsbolag, ett lastvagnsbolag, ett Teknik & Service bolag, Demia AB och ett Administration & IT bolag har cirka 900 anställda. Koncernens verksamhet sträcker sig från Luleå i norr till Norrtälje i söder, via Luleå, Piteå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Ljusdal, Hudiksvall, Bollnäs, Söderhamn, Ludvika, Gävle, Sandviken, Uppsala, Östhammar och Norrtälje.

Koncernen ägnar sig dels åt försäljning, service och tilläggstjänster med personbilar, transportbilar, bildemontering och lastvagnar, dels förvaltning av de egna och hyrda fastighetsbestånden. Fordonsaffären omfattar försäljning av både nya och begagnade personbilar, transportbilar och lastvagnar och har fokus på att leverera helhetslösningar som förenklar kundens vardag.

Bilbolagskoncernen ägs av familjen Persson. Martin Persson är styrelseordförande, även syskonen Henrik och Anders jobbar inom koncernen. Familjen Persson har siktet inställt på framtiden och jobbar långsiktigt med att hela tiden modernisera och återinvestera i verksamheten.

Vårt kundlöfte: Med personlig omtanke
Det är stora ord som vi lovar till var och en av våra kunder och den viktigaste faktorn för långsiktig lönsamhet. Därför behöver vi engagerade medarbetare som har en vilja att göra skillnad i sina arbeten och ge våra kunder positiva upplevelser i mötena med dem.

Vi vill att alla kunder ska känna sig betydelsefulla och att just deras behov är någonting som vi tar på allvar och har lösningar på. Att vara omtänksam handlar om att bry sig om, vilja väl och visa intresse. Vår filosofi är att omtanke i alla led vinner i längden. Och det gäller självklart även oss medarbetare emellan. Om vi lever på det sättet så kommer vi också omtänksamt kunna ta hand om våra kunder på bästa tänkbara sätt.
Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare