Lagersäljare extra Beijer Gävle

Lagersäljare extra Beijer Gävle

Är du en serviceinriktad och driven lager & butiksäljare med kunskaper inom byggmaterial? Söker du ett extraarbete? Då är detta något för dig! Beijer Byggmaterial i Gävle söker nu en serviceinriktad lager & butiksäljare för extrajobb, kanske vid sidan av eventuella studier? Bli en del av vårt härliga team och Bygg Beijer med oss!

Beijer erbjuder

Som lager & butiksäljare blir du en del av ett härligt team som genom gott samarbete har roligt och utvecklas på arbetet. Du får en chans att göra det lilla extra i varje kundmöte och bidra till kvalitativa kundrelationer, varje dag!

Du kommer som lager & butiksäljare få en bred erfarenhet i tjänsten då den innefattar flexibilitet utav att jobba både ”inne” i butiken samt ”ute” på lagret.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Bemöta kunder för att ge tips, råd och service mot våra konsument- och företagskunder
  • Driva och engagera dig i butiken & lagrets exteriör och har ett öga för ordning & reda
  • Ansvara och arbeta med varuplock samt upphängning av varor
  • Order & varuplock med motviktstruck
  • Kassatjänst

Vem söker vi?

Som lager & butiksäljare är det viktigt att leverera en hög kvalitativ nivå och vara mån om alltid ge ett glatt bemötande gentemot våra återkommande som nya kunder. Vi arbetar i tighta team, i en snabbfotad bransch där det är viktigt att kunna behålla lugnet under krävande perioder samt hantera många bollar i luften med en positiv inställning.

Krav för tjänsten är:

- Erfarenhet av lagerarbete

- Systemvana

- Truckkort

- B körkort
Erfarenhet från att sälja byggmaterial/ kunskap inom byggmaterial anses meriterande.

Beijer som arbetsgivare

Beijer Byggmaterial erbjuder dig en roll i ett företag med en stark företagskultur och tydliga värderingar. Vi ska vara den mest pålitliga byggmaterialhandlaren genom att vara schyssta, passionerade och stolta. Vi är stolta över att vara proffsbyggarnas förstahandsval, vilket vi lyckas med genom ett starkt lokalt entreprenörskap och det centrala stöd som Servicekontoret erbjuder.

I denna roll rapporterar du till lager & butikschef och blir en del av ett härligt, passionerat team.

Vi erbjuder kollektivavtalsenlig lön och schyssta villkor.


Nästa steg
För frågor om tjänst eller process, kontakta Julia Bellander, HR Specialist på Beijer Byggmaterial,

julia.bellander@beijerbygg.se

Urval och intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via mail utan hänvisar till ansökningsformulär via annons. Samtliga sökande kontaktas efter avslutad rekryteringsprocess. Tjänsten är på deltid med placeringsort Gävle.

Varmt välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Deltid
Hemsida https://www.beijerbygg.se/
Sista ansökningsdag 28 mars 2023 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 82 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter drygt 7 miljarder SEK och har mer än 2000 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i STARK GROUP som är Nordeuropas ledande distributör av byggmaterial med verksamhet i Danmark, Grönland, Norge, Sverige, Finland och Tyskland. STARK GROUP erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare. STARK GROUP äger STARK i Danmark och Grönland, Neumann Bygg i Norge, Beijer Byggmaterial i Sverige, STARK i Finland och STARK i Tyskland.