Kundservicechef Ockelbogårdar

Kundservicechef Ockelbogårdar

Du är kundorienterad och ambitiös och vill vidareutvecklas som ledare!

Ockelbogårdar har nu samlat hela sin kundnära verksamhet i en avdelning under ledning av en driven kundservicechef. Verksamheten är inne i ett nytt och spännande skede och det finns goda möjligheter att vara med och påverka den fortsatta utvecklingen.

Bolaget är ett helägt dotterbolag till Ockelbo kommun och drivs på affärsmässig grund. Tillsammans med ägare och hyresgäster arbetar bolaget för en socialt, ekonomiskt och miljömässigt hållbar utveckling i Ockelbo kommun och uppgiften är att tillhandahålla goda bostäder till ett rimligt pris.

Ditt uppdrag

Ockelbogårdar söker dig som vill bli vår kundservicechef med ansvar för bolagets kundnära verksamhet. Tillsammans med dina medarbetare kommer du att vidareutveckla Ockelbogårdars kundrelationer.

Du har personalansvar för ett 25-tal medarbetare, bland annat uthyrare, bovärdar och lokalvårdare. Bland avdelningens uppgifter finns sådant som uthyrning av lägenheter, kundtjänst, felanmälan och dagliga kontakter med våra hyresgäster. Inom avdelningen hanteras även säkerhetsfrågor, trygghetsskapande arbete, städning och besiktning av lägenheter vid avflyttning. Inom Ockelbogårdar är det korta beslutsvägar och rollen är både operativ och strategiskt.

Du rapporterar till VD och ingår i bolagets ledningsgrupp. Du får en bra introduktion av nuvarande interimistiska chef.

Din bakgrund

För att lyckas i rollen krävs att du har förmågan att hantera flera processer samtidigt. Du är organiserad och arbetar systematiskt. Som person är du utåtriktad och självgående men även strukturerad och ansvarstagande. Som ledare är du engagerad och drivande men också trygg och lyssnande. Du tycker om att finnas i miljöer med andra som också tycker om sitt arbete. Du vill utveckla ditt ledarskap i en bred roll där kunden är i centrum.

Troligen arbetar du idag med kundrelationer i någon form och du har tidigare haft personalansvar. Du är en van användare av Office-paketet.

Du har en eftergymnasial utbildning inom relevant område. Du behärskar väl de svenska och engelska språken. Stor vikt kommer vid rekryteringen att läggas vid personliga egenskaper och personlig lämplighet.

Erfarenhet från uthyrning av bostäder eller lokaler är meriterande liksom kunskaper inom ekonomi, hyresjuridik och upphandling samt förhandlingsarbete.

Välkommen att utveckla Ockelbo som en plats att bo, verka och leva på!
Mer info
Kontaktperson Torgny Balkefors
Telefon 0733434769
Email Mejla Torgny Balkefors
Område Gävle
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 19 feb 2023 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Ockelbogårdar:
Ockelbogårdar AB är ett allmännyttigt bostadsföretag med uppgift att tillhandahålla goda bostäder till ett rimligt pris. Bolaget är ett helägt dotterbolag till Ockelbo kommun och drivs på affärsmässig grund. Tillsammans med ägare och hyresgäster arbetar bolaget för en socialt, ekonomiskt och miljömässigt hållbar utveckling i Ockelbo kommun.

Ockelbogårdar äger, förvaltar och utvecklar 700 lägenheter och 50 lokaler i Ockelbo. Bolaget omsätter 60 MSEK och har 35 anställda. VD för Ockelbogårdar AB är Anders B Lundh. www.ockelbogardar.se

Om Ockelbo:
Ockelbo är en innovativ och utvecklingsinriktad kommun med närmare 6000 invånare. I Ockelbo är det alltid mycket på gång. Turistnäringen är stark och Ockelbo prioriterar det gröna, det naturliga och det växande. Man bor gärna i Ockelbo!