Hoppa till innehåll
Balkefors & Ponsiluoma Chefsrekrytering logotyp

IT Specialist Infrastruktur till Gävle alt...

Ansök nu
Vill du driva underhåll och utveckling av IT infrastruktur vid ett grönsamt träindustriföretag?

Välkommen till Setra IT! Här bygger vi dagens och framtidens IT-infrastruktur för att säkra Setras affär. I nära samarbete med kollegor och verksamheten verkar du för en stabil helhetshantering av koncernens IT-infrastruktur. Du arbetar med förebyggande och avhjälpande underhåll samt kontinuerlig utveckling av vår IT-infrastruktur. Tillsammans med dina kollegor är du även involverad i ärendehantering, support och agerar beställare av produkter och tjänster relaterade till IT-infrastruktur. Deltagande i lokala och centrala projekt är andra exempel på arbetsuppgifter.

Rollen är bred. Du får stort utrymme att påverka och forma rollen i enlighet med verksamhetens mål och visioner. Du har goda kunskaper om Microsofts managerade klient- och servermiljöer, både on-premises och i molnet, virtuella miljöer, nätverk och IT säkerhet. Att använda produkter och verktyg som Vmware ESX, Microsoft Configuration Manager, Windows Server, Active Directory, Powershell, HP Aruba Central, HP IMC, Fortinet och Azure är en naturlig del av ditt dagliga arbete.

Din profil

Du har en examen inom ett relevant område eller arbetslivserfarenhet som vi bedömer som likvärdig. I denna tjänst har du stor möjlighet att forma din framtid och skaffa dig kompetens inom nya områden av IT-infrastrukturdrift. Vi ser gärna att du besitter en bredd av kompetenser inom IT-området och det är mycket värdefullt om du har några års erfarenhet av att drifta IT-infrastruktur på enterprisenivå, erfarenhet från tillverkande industri eller från en beställarroll inom IT.

Vi söker en lagspelare med positiv attityd som ser möjligheter i stället för hinder. Du är en självgående person och strävar ständigt mot våra gemensamma mål. Du planerar, implementerar och agerar på ett strukturerat sätt, alltid med verksamheten i åtanke. Du har en genuin passion för teknik, en driven personlighet, förmåga att kommunicera och modet att hålla fast vid våra processer och riktlinjer - allt detta är nycklar till framgång i denna roll. Du har ett genuint intresse för alla områden inom IT och teknik och du är redo att lära dig och fördjupa dig i nya områden.

Du rapporterar till IT-direktören och blir del av bolagets koncernstab IT som omfattar tio kollegor. I tjänsten ingår även beredskap. Önskvärd placeringsort är Gävle eller Solna.

Välkommen att vara med och bidra till Setras fortsatta resa som ett av Sveriges ledande träindustriföretag!

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Mer info
Kontaktperson
Ylva Ponsiluoma
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
01 okt. 2023 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Setra är ett av Sveriges största träindustriföretag. Bolaget strävar efter att göra affärer som fler än Setra tjänar på - kunder, samhället och naturen. När en verksamhet är lönsam för alla möjliggörs grönsamhet. Setra förädlar råvara från ansvarsfullt brukade skogar och erbjuder klimatsmarta produkter för byggande, Kunderna finns globalt och bolagets träprodukter är en viktig del i omställningen till bioekonomi. Trä som byggnadsmaterial till flerfamiljshus och kommunala och kommersiella byggnader är starkt på frammarsch och bidrar till att minska klimatpåverkan från byggindustrin. Några av koncernens verksamhetsmål är att öka värdet på produkter, jobba mer resurseffektivt och minska klimatavtrycket. Värderingar - engagemang, nytänkande och ansvar - präglar kulturen på Setra.

Huvudkontoret ligger i Solna och kundservice och logistik i Gävle. I koncernen ingår sju sågverk och två förädlingsenheter, varav en i Storbritannien. Säljkontor finns i Storbritannien, Tyskland, Polen, Spanien, Tunisien, Japan och Kina. Setra har 850 anställda och 2022 omsatte koncernen 6,4 miljarder kronor. Setras huvudägare är Sveaskog och Mellanskog. www.setragroup.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare