Konsultchef till Atea

Konsultchef till Atea

Dina arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig att arbeta i ett företag där det alltid nära till beslut. Där vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till det svenska landslaget inom informationsteknologi. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Som konsultchef har du en viktig roll i laget där du leder och coachar ett team av kompetenta medarbetare i Gävleborg tillsammans med dina tre kollegor. Du kommer samtidigt att ha ett leveransansvar för delar av våra tjänsteleveranser. Du fördelar arbetsuppgifter, säkerställer kompetensutveckling och deltar aktivt i processen att initiera nya uppdrag och kundavtal. Tillsammans med våra kundansvariga och specialister är du även en naturlig del av våra kundteam. Du kommer även att ingå i den lokala ledningsgruppen.
En av dina viktigaste uppgifter kommer vara att säkerställa att konsulternas kompetenser kommer till kundnytta på bästa sätt samt att dessa ligger i linje med marknadens efterfrågan och framtida lösningar. I det ligger att skapa trivsel, undanröja hinder och verka för vår fortsatta utveckling och tillväxt. I grunden baseras vår verksamhet på våra värderingar. Arbetet kommer ge dig en variationsrik vardag med många spännande utmaningar och kundmöten.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av att leda och utveckla människor. Vi vill även att du har god teknisk kompetens kring IT och innovativa lösningar som gör att du kan föra en dialog med dina kollegor, medarbetare och kunder. Du har arbetat som ledare i någon form där du haft ansvar för att fördela arbete och stödja ett lag i att nå sitt mål. För att lyckas med uppdraget som konsultchef behöver du ha ett starkt eget driv, ett intresse för människor och en god förmåga att se helheten samtidigt som du engagerar och motiverar teamet att nå uppsatta mål. Som person är du genuint intresserad av att se varje medarbetare i vardagen liksom att lyssna på våra kunders behov. Du har en stark affärsmässig sida och en god kommunikativ förmåga. Naturligtvis är du intresserad av att utvecklas tillsammans med Atea i syfte att föra dig själv, våra kunder och företaget framåt.
Denna tjänst kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Ansök och bli en av oss.
I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Rekrytering. Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är 2019-03-31. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Pernilla Antonsson, pernilla.antonsson@clwork.se eller telefon: 073-351 27 31
Mer info
Kontaktperson Pernilla Antonsson
Telefon 073-3512731
Område Gävle
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 mars (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är svenska landslaget i IT-infrastruktur!
Atea har samlat IT-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av IT, medarbetare som tar ett personligt ansvar och sätter laget före jaget. För oss är det därför viktigt att du liksom vi lever dessa värderingar.

Atea Gävle består av ett sextiotal individer i en härlig mix av olika kompetenser. Gemensamt för oss alla är att vi verkligen brinner för det vi gör, älskar att få ta ansvar och arbeta tillsammans som ett lag. Vi söker ständigt efter nya talanger som kan vara med och bidra till vår framtida utveckling och tillväxt. Vi expanderar och ser en stor efterfrågan inom områden, som produktivitet, kommunikation, projektledning, hybriddatacenter, informationssäkerhet samt för oss nya områden som business analytics, business intelligence och VR/AI.