Hoppa till innehåll
AIR Liquide Gas AB logotyp

Specialized Sales Representative E&P SE North

Ansök nu
Hur kommer du att BIDRA och VÄXA?

Positionssammanfattning
Säljarens uppdrag är att hantera en portfölj av E&P-kunder och att utveckla affärsmöjligheter med både portfölj- och nya E&P-kunder. Dessa kunder är t ex inom området Svets, Lasersvets, Vattenbehandling, Värmebehandling. Säljaren arbetar tillsammans med Distributor Account Manager för att utveckla den lokala marknaden i nära samarbete med distributörerna inom försäljningssektorn.

Plats: du kommer att täcka distriktet från Uppsala till söder om Sundsvall, varför det vore optimalt ifall du utgår från Dalarna eller i närheten.

Uppdrag och mål:
  • Hantera portföljen av Air Liquide E&P kunder samt söka nya kunder inom sektionen
  • Besöka kunder regelbundet för att utveckla och behålla kundnärheten
  • Sträva efter nya kunder genom en pipeline av prospekter
  • Ansvara för kundnöjdhet, pris och lönesamhetshantering
  • Utveckla och upprätthålla en bra bransch- och teknisk kunskap inom svets och laser
  • Ansvara för att rulla ut erbjudanden och marknadsandelar inom säljarens distrikt
MATCHAR du?

Minimikrav:
  • Försäljningserfarenhet, minst 2-4 år och gärna inom industrin
  • Flytande i svenska och engelska, i både tal och skrift
  • Körkort
  • Våra olikheter ligger bakom våra resultat
På Air Liquide vinnlägger vi oss om att bygga en mångfaldig och inkluderande arbetsplats som innefattar mångfalden hos våra anställda, våra kunder, patienter, lokala intressenter och kulturer över hela världen.

Vi välkomnar och beaktar ansökningar från alla kvalificerade sökande, oavsett deras bakgrund. Vi är starkt övertygade om att en mångfaldig organisation öppnar upp möjligheter för människor att ge uttryck för sin talang, både enskilt och i grupp, och det bidrar till att vi kan förnya oss genom att verka i enlighet med våra grundprinciper, arbeta för vår framgång och skapa en engagerande miljö i en värld i förändring.

Vid frågor angående denna tjänst är du välkommen att kontakta Fredrik Forsgren, vår försäljningschef SE Norra +46 76 136 52 31.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
13 okt. 2023 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Air Liquide är världens ledande leverantör av gaser, teknik och tjänster för industri och sjukvård. Verksamheten finns representerad i 80 länder, har ca 66 000 medarbetare och över 3.6 miljoner kunder och patienter. Oxygen, nitrogen och hydrogen är små molekyler som är grundläggande för liv, materia och energi. Dessa gaser utgör hörnstenarna i Air Liquides vetenskapliga arbete och har varit kärnan i koncernens verksamhet sedan den grundades 1902.

Air Liquide Gas AB utgör en del av Air Liquide-koncernen. Tillsammans med våra systerbolag i Danmark, Finland och Norge ingår vi i en gemensam nordisk organisation. Det betyder att vi har resurser att erbjuda våra kunder en mycket hög grad av service, även tvärs över landsgränserna.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare