Hoppa till innehåll
AFRY logotyp

Rekrytering av erfaren geotekniker till AFRY

Ansök nu
Känner du dig redo för en ny utmaning inom geoteknik? AFRY fortsätter plocka marknadsandelar och inom Geoteknik finns det massor av projekt där du har möjlighet att få vara med och driva framfarten samt med din erfarenhet stötta upp mer juniora kollegor att ta sina nästa steg i sin utveckling.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med AFRY en Geotekniker. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos AFRY.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vårt önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Arbetsuppgifter
Som geotekniker kommer du att ha en nyckelroll i att genomföra och leda geotekniska projekt. Dina arbetsuppgifter kommer inkludera att ansvara över utredningar och projektering i olika typer av samhällsbyggnadsprojekt med kunder. Utifrån dina erfarenheter och drivkrafter finns möjlighet att skräddarsy rollen. Utöver detta kommer du även att vara delaktig i projektledning samt stödja och vägleda mer juniora medlemmar i teamet.

AFRYs kunder är primärt trafikverket, kommuner och lokala entreprenörer.

Vi söker dig som:
har relevant eftergymnasial utbildning samt har arbetat inom geoteknik i minst 5 år.
Du har B körkort och hanterar det svenska språket i tal och skrift då det krävs i dialog med kunder.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos AFRY. Du gillar att samarbeta med övriga kollegor, har en pedagogisk framtoning samt brinner för geoteknik.

START: Omgående
OMFATTNING: Rekrytering, tillsvidare
STAD: Gävle
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jacob Matsson - 073 800 50 38

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Liknande Jobb

AFRY logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 mars 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. De hjälper sina kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering. De är 17 000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri och energi, som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer.