Hoppa till innehåll

Trainee inom processkonstruktion till Forsmark!

En utvecklande och samhällsviktig verksamhet väntar dig som blir trainee hos Forsmark! Här erbjuder vi dig som är i början av din karriär att ta nästa steg och utvecklas inom process- och mekanikkonstruktion. Varmt välkommen in med din ansökan!Om tjänsten

Forsmarks kärnkraftverk är en av de största elproducenterna i Sverige och producerar en sjättedel av den el som förbrukas i Sverige. Här har du som har ett intresse för energibranschen en unik möjlighet att utvecklas som processkonstruktör. Denna tjänst riktar sig till dig som ser dig göra en karriär inom kärnkraften och utvecklas på Forsmark.

Konstruktionsgruppen ansvarar för processkonstruktionen via bland annat ombyggnationer och komponentutbyten på Forsmarks kärnkraftsanläggningar. Som processkonstruktör kommer du att arbeta med mekaniska komponenter såsom ventiler, pumpar, fläktar m.m. Arbetet sker mestadels i projektform för ombyggnationer och för att byta ut mekaniska komponenter och reservdelar. Du kommer att få stöttning och handledning av en dedikerad mentor under din konsultperiod.

Du erbjuds

 • Ett utbildningsprogram som är personligt utformat efter din kompetens och intresse
 • Att vara en del av ett företag med stora möjligheter att på sikt utvecklas vidare inom Forsmark
 • Lönetillägg för dig som pendlar minst 5 mil till Forsmark, exempelvis för dig som bor i Uppsala, Gävle eller Tierp
 • Kollektivtrafik till och från Forsmark som är anpassade efter dina arbetstider

Detta är ett konsultuppdrag och ambitionen är att du efter din traineeperiod blir anställd av Vattenfall som systemingenjör inom processkonstruktion. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.Arbetsuppgifter
 • Utifrån krav och konstruktionsförutsättningar identifiera och realisera ombyggnationer i anläggningarnas processystem
 • Agera tekniskt stöd och genomföra utredningar åt drift- och underhållsavdelningarna
 • Upprätta och justera flödesscheman samt ta fram underlag till drift- och underhållsinstruktioner
 • Arbete med tekniskt upphandlingsunderlag och medverka i leverantörskontakter


Kvalifikationer
 • Har en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom energisystem, maskinteknik, processkemi eller liknande
 • Är flytande i svenska i såväl tal som skrift då det krävs för kommunikation och dokumentation
 • Har goda kunskaper i engelska

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Självgående
 • Problemlösande

Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär att en säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll samt säkerhetsprövningssamtal i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövningen kommer ett drogtest att genomföras.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
24 dec. 2023 (24 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se
http://www.academicwork.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb