Projektingenjör till Underhåll på Trafikverket

Projektingenjör till Underhåll på Trafikverket

Vi söker dig med teknisk utbildning och ett brinnande intresse av att bidra till att förbättra Sveriges framtida infrastruktur. Som ingenjör inom underhållsverksamheten får du arbeta med utvecklande arbetsuppgifter av utredande karaktär och samtidigt knyta värdefulla kontakter på en arbetsplats med spetskompetens inom infrastruktur. Urvalet sker löpande, så tveka inte på att söka tjänsten redan idag!
Arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att, i nära samarbete med erfarna kollegor, ta emot projekt från investering till underhåll och samordna anläggningsspecifika krav järnväg. I rollen kommer du även att få möjligheten att vara ute på platsbesök.

 • Mottagande av ombyggda järnvägsanläggningar. Du ansvarar för mottagande av färdig anläggning från verksamhetsområdena Investering och Stora projekt. Agerar som kontaktperson inom Underhåll gällande frågor som ställs i samband med projekten.
 • Kravställning inom järnväg. Du är samordnare för framtagandet av tekniska krav för nybyggnation eller ombyggnation inom järnvägsanläggningen. Du följer upp att de upprättade anläggningskraven är väl genomarbetade inom de olika teknikområdena.
Arbetsuppgifter


Kvalifikationer
 • Har en universitets- eller högskoleutbildning om minst 180hp med teknisk inriktning eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig som exempelvis industriell ekonomi (examensbevis måste uppvisas).
 • Har körkort-B.
 • Trivs i en kontaktsökande roll där du involveras i en stor bredd av arbetsuppgifter.
 • Kommunicerar mycket bra på svenska och engelska både skriftligt och muntligt.

Det är meriterande om du:

 • Har utbildning eller erfarenhet inom järnväg
 • Har erfarenhet av att arbeta i projekt.

Som person har du ett stort driv att utveckla dig själv och din karriär vilket innebär att du sätter upp höga mål för dig själv. Samtidigt ser vi att det är avgörande att du har god samarbetsförmåga, är utåtriktad och att du lätt kan knyta kontakter med andra. Du är även självgående med en förmåga att lösa de problem du ställs inför. Då du kommer ta till dig stora volymer med information är det viktigt att du har en analytisk förmåga och kan sålla bland informationen du får till dig. Vi ser att det är viktigt att du kommer in med en positiv inställning och en nyfikenhet att utvecklas i tjänsten.


Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Gävle

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Jobbkrav
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se
Sista ansökningsdag 20 mars 2023 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se