Hoppa till innehåll

Lagermedarbetare på deltid till Nordanå Crafts AB

Är du student och letar efter ett deltidsjobb för att få in lite extra pengar vid sidan av studierna? Då är detta rätt för dig! Vi söker nu en resurs åt Nordanå Crafts lager i Gävle. Varmt välkommen med din ansökan!Om tjänsten
Nordanå är en ledande nordisk distributör och varumärkesägare inom garner och tillbehör för stickning, virkning och broderi. Vi söker nu en student som vill jobba deltid på deras lager. Arbetet kommer stundtals innebära högt tempo och vara fysiskt krävande, men kommer framförallt vara väldigt roligt!

Du erbjuds

 • Ett fysiskt aktiverande arbete vid sidan av dina studier
 • Möjlighet att jobba mer vissa veckor och mindre andra veckor


Arbetsuppgifter
 • Ta emot och hantera inleveranser
 • Hantera ordrar och preparera dessa för utleveranser


Kvalifikationer
 • Studerar på eftergymnasial nivå med åtminstone ett års kvarvarande studier
 • Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt tillräckliga kunskaper i engelska

Det är meriterande om du har

 • Truckkort
 • Erfarenhet av lagerarbete

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Självgående
 • Nätverkande

Utöver detta söker vi någon som är beredd på ett fysiskt krävande arbete och kan ta sig an detta med ett glatt humör.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
13 jan. 2024 (45 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se
http://www.academicwork.se

Fler jobb från samma arbetsgivare