Extrajobb som metallsorterare till Kuusakoski Recycling!

Extrajobb som metallsorterare till Kuusakoski Recycling!

Är du student och söker extrajobb? Nu har du chansen att ta dig ann ett arbete som passar dig som vill komma ifrån skolbänken för några timmar för att tänka på annat, och samtidigt dryga ut studentkassan! Vi tillämpar löpande urval och ser fram emot din ansökan redan idag!
Arbetsuppgifter

Din främsta arbetsuppgift kommer vara att sortera metaller, vilket innebär att stå vid ett rullband och sortera ut det som inte är metall. Detta är något du kommer lära dig snabbt, vilket gör att du blir trygg och självgående i ditt arbete. Här finns även utvecklingsmöjligheter när det finns behov av hjälp på annat plan!

Arbetstiderna varierar i två skift. Varannan vecka kommer du att arbeta dagtid vilket innefattar tider mellan 06:00 - 15:00 och varannan vecka kvällstid vilket innefattar 15:00-00:00. Du kommer på ditt skift att arbeta med minst en till kollega.

Arbetsuppgifter


Kvalifikationer
  • Studerar på eftergymnasial nivå med minst 1,5 år kvar av dina studier
  • Har goda kunskaper i tal och skrift i både svenska och engelska då det krävs i kommunikation med kollegor
  • Det är ett plus om du har B-körkort och tillgång till egen bil då Kuusakoski har sin verksamhet i Gävles hamn

Vi ser det även meriterande om du har truck- eller lastmaskinskort.

I denna roll lägger vi stor vikt hur du är som person där vi söker dig som är flexibel och kan hantera ett extrajobb vid sidan av dina studier. Som person trivs du med enkla och repetativa arbetsuppgifter. Vidare som person är du:

  • Flexibel
  • Noggrann
  • Samarbetsvillig
Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Deltid. Arbetstiderna kommer att vara varannan vecka: 06:00 - 15:00 och varannan vecka: 15:00-00:00
  • Placering: Fredriksskans, Gävle hamn, 805 95 Gävle

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Jobbkrav
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se
Sista ansökningsdag 20 mars 2023 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se