Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Byggnadskonstruktör till Sweco i Gävle!

Ansök nu

Är du byggnadsingenjör med några års erfarenhet av konstruktion inom bygg och fastighet? Vi söker just nu en konstruktör för att stärka upp det nystartade teamet i Gävle. Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!Om tjänsten

Som byggnadskonstruktör på Sweco får du arbeta med olika typer av projekt, både i storlek och karaktär. Allt ifrån mindre ombyggnadsprojekt till stora komplexa om- och nybyggnadsprojekt. Vi arbetar med alla skeden i projekten, från tidiga programhandlingar och utredningar till färdiga bygghandlingar och elementritningar. Projekten kan vara både ”arkitektstyrda” och ”processtyrda”, alla med kundens behov av både expertis och rådgivning såväl som funktionsbehov i fokus. Sweco erbjuder en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö som ger stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling.

Du kommer att ingå i ett team som etablerades i augusti 2023 och kommer därav få vara med på avdelningens utvecklingsresa med att bli det naturliga valet på den lokala marknaden. Som konstruktör kommer du bland annat att få arbeta med och utvecklas inom byggnadskonstruktion. Till din hjälp har du alla de senaste digitala verktygen som du behöver och kommer vara omgiven av en massa experter som uppskattar att utveckla andra. Här kommer du få möjlighet att vara med och påverka din utveckling!

Du erbjuds

 • Ett flexibelt arbete med frihet under ansvar - baserat på Swecos kunders behov såklart!
 • Att arbeta på ett företag som fokuserar på vår världs stora samhällsutmaningar. Detta innebär en relevant, utmanande och inspirerande arbetsplats.
 • Ett företag med stora karriärmöjligheter - Sweco har hela 18 000 medarbetare!


Arbetsuppgifter
 • Rita byggnadsritningar i 3D Revit
 • Utföra beräkningar på bland annat balkar, pelare och betong


Kvalifikationer
 • Har en högskoleexamen som byggnadsingenjör
 • Har jobbat ett antal år som byggnadskonstruktör
 • Har goda kunskaper i Autodesk Revit
 • Kan uttrycka dig obehindrat på svenska i tal och skrift då det krävs för kommunikation och dokumentation

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Självgående
 • Anpassningsbar
 • Samarbetsinriktad
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
25 nov. 2023 (55 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare