Hoppa till innehåll
AB P.J Haegerstrand logotyp

Logistiker till Haegerstrands vikariat

Haegerstrands erbjuder alla typer av tjänster i samband med import- och exporttransporter av gods. Vi har ca 11.000 kvm logistikytor i Gävle Hamn med lagerhantering för våra kunder.

Nu behöver vi förstärkning till vårt hamnkontor över sommaren med möjlighet till förlängning.

Som logistiker kommer dina arbetsuppgifter variera, men överlag kommer det bestå av att hantera inkommande och utgående gods där praktiskt arbete ingår. Vi ser ökat behov av 3PL lösningar och tidigare erfarenheter av det är meriterande.

I rollen kommer du på ett lyhört och
affärsmässigt sätt ge den service och behov som passar varje unik kund bäst. Du tar ansvar för dina uppdrag samt ser till att kunden får önskad information.
Vidare så har du löpande återkoppling till samarbetspartners i logistikkedjan.
I arbetsuppgifterna ingår även administrativa uppgifter.

Haegerstrands står för kvalitet och personlig service. Egenskaper som serviceinriktad, lyhörd och noggrann är därför viktiga egenskaper.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, tveka inte att skicka in din ansökan.
Mer info
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Haegerstrands är ett av Sveriges äldsta shippingföretag. De tjänster vi erbjuder är spedition, klarering, tullhantering och containers. Våra kunder är allt från stora internationella företag till mindre lokala företag som arbetar med internationell handel.
Våra kundrelationer ska kännetecknas av förtroende, god personlig service, engagemang och flexibla lösningar till konkurrenskraftiga priser.
Haegerstrands har kontor i centrala Gävle och i Gävle Hamn samt Helsingborg.

Liknande jobb