Montör/Designer -Bilfoliering, carwrap

Montör/Designer -Bilfoliering, carwrap

Starta egen studio inom WrapChamp!

WrapChamp är det USA-inspirerade koncept som nu etablerar sig starkt i Sverige och söker dig som vill arbeta med Design/Tillverkning/Montage av bilar/fordon.

Vi söker:
Social, utåtriktad person med brinnande intresse för bilar/fordon. Som är tekniskt orienterad och vill arbeta med Design, Tillverkning och Montage av fordonsdekor.

Värdeord: Profession / Långsiktighet / Trygghet

För vem är detta?
WrapChamp är för dig som drömt om egen verksamhet men inte vågat ta klivet tidigare och har ett brinnande intresse för bilar/fordon.

För detta koncept krävs inga förkunskaper. WrapChamp är gediget "paketerat" för dig som vill driva egen verksamhet (AB) men saknar erfarenhet och kompetens. Konceptet ger dig som Franchisetagare det rätta verktygen att lyckas. Du fokuserar på Kundrelation, Design, Tillverkning och Montage så tar konceptet och Huvudkontoret hand om resterande delar. Allt för att du som egenföretagare skall fokusera rätt, expandera snabbt och arbeta med det du är bäst på och brinner för. Som Franchisetagare av egen "Studio" inom egen region erhåller du utbildning inom alla delar för konceptet, allt för att snabbt komma igång med din verksamhet.

WrapChamp som koncept:
  • Konceptet är beprövat
  • Det är lågt risktagande
  • Bred produkt/tjänsteportfölj
  • Proffsigt och effektivt driftsystem
  • Ständig utbildning/kompetensutveckling
  • God hjälp med marknadsföring
  • Fritt och omväxlande arbete
  • Allt paketerat för snabb lönsamhet
  • Fokus på rätt sak!
Har du höga ambitioner och brukar genomföra det du vill? Då har du det grundläggande förutsättningarna för att lyckas som egen företagare hos oss. Ta chansen och bli en del av WrapChamp!

Ansökan:
Rekrytering i Sverige sker löpande så skicka in CV och Personligt brev till oss så snart som möjligt för att inte missa denna möjlighet!

WrapChamp -Proffs på bildekor!
Mer info
Kontaktperson Samuel Eriksson
Telefon +46702360288
Område Gävle
Yrkesroll Fordon, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Franchise
Hemsida http://www.wrapchamp.se
Sista ansökningsdag 18 juni 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

WrapChamp är kedjan för fordonsdekor och bilwrapping som etablerar sig i Sverige. Vi erbjuder bilfoliering via högkvalitativa, certifierade applikatörer och studios. Hos oss får du en helhetsleverantör från design till färdigt montage av bilwrap på samtliga av dina fordon. WrapChamp -Proffs på bildekor!