Transportbilsmekaniker till Wikmans Bil

Transportbilsmekaniker till Wikmans Bil

Dina arbetsuppgifter

Wikmans Bil fortsätter att expandera och satsar på framtiden.
Som en del av vår expansion framåt söker vi flera Transportbilsmekaniker som skall stärka vårt verkstadsteam ytterligare. Som mekaniker hos oss får du möjlighet att arbeta med felsökning, motorservice, underhåll samt reparationsarbeten. Du levererar ett fackmannamässigt väl utfört arbete samt säkerställer att kundens önskemål har blivit åtgärdade. Det bilvarumärke/märken vi arbetar med idag är Mercedes och Ford.

Vårt erbjudande till dig

Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta i ett familjärt och sammansvetsat team med god laganda och samarbete. För att du ska lyckas och utvecklas i din roll erbjuder vi dig möjligheten att gå våra utbildningar samt öka din kompetens inom olika områden kontinuerligt.

Vi på Wikmansbil värdesätter välmående och trivseln hos alla våra medarbetare. Genom att tillhandahålla varierande arbetsuppgifter i en kreativ miljö, där vi kombinerar glädje, professionalitet och laganda skapar vi goda utvecklingsmöjligheter för alla våra medarbetare att växa inom organisationen.

Din profil

Vi ser det som ett plus om du har fordonsteknisk utbildning motsvarande lägst gymnasienivå samt B-körkort. För att lyckas i rollen bör du ha arbetat några år som bilmekaniker men vi stänger inga dörrar för dig som är i starten av din karriär. Erfarenhet från Mercedesbilar är väldigt meriterande och vi har som krav att du har god datavana samt behärskar svenska flytande i skrift.

Som person har du ett intresse att ge service, kommunicera och tycker om att arbeta med människor och teknik. Vi värdesätter god kommunikation internt som externt och ser gärna att du trivs med att arbeta på en professionell organisation där laganda och samarbete är viktiga faktorer. Vidare är du stresstålig, flexibel och positiv. Du är kvalitetsmedveten och har god prioriterings- och administrationsförmåga.

Ansökan

Wikmans Bil samarbetar med Clockwork Rekrytering & Bemanning. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Poria Shademani på tel. 0733-512720. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök så snart som möjligt via www.clockworkpersonal.se
Mer info
Kontaktperson Poria Shademani
Telefon 0733512720
Område Gävle
Yrkesroll Fordon, Reperatör, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 15 mars 2020 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wikmans Bil har representerat Ford i Gävle i över 60 år. Sedan 2004 är sortimentet utökat med Mercedes-Benz personbilar och nu sedan 2020 även med Mercedes-Benz Transportbilar. Wikmans Bil med sina 30 anställda ingår i en större koncern med totalt ca 130 anställda på 4 orter i Gävleborg och Dalarna.