Servicerådgivare till Wikmans Bil i Gävle

Servicerådgivare till Wikmans Bil i Gävle

Om företaget

Wikmans Bil är ett anrikt företag som har representerat Ford i Gävle i över 60 år och Mercedes-Benz de senaste 14 åren. Bolaget utvecklas kontinuerligt och har under de senaste fyra åren fördubblat omsättningen till cirka 180 miljoner kr/år. För att läsa mer om oss besök gärna vår hemsida på www.wikmansbil.se.

Dina arbetsuppgifter

Vi hjälper nu Wikmans Bil att hitta en servicerådgivare till deras kundmottagning. I denna tjänst bemöter du kunder direkt i kundmottagningen samt via telefon och mail. Du fungerar som en koordinator som i samråd med kunder och kollegor planerar och samordnar arbetet rörande service, besiktning och reparationer. I ditt dagliga arbete tar du fram offerter, lägger in bokningar och har ett övergripande ansvar för att deadlines upprätthålls. Du är Wikmans Bils ansikte utåt och ser till att alla kunder får ett tryggt och trevlig första bemötande samtidigt som du växlar mellan flera olika arbetsuppgifter och administrativa system.

Din profil

Vi tror att du kommer passa i den här rollen om du har stor känsla för service samt är pedagogiskt duktig, då du ansvarar för att planera och fördela arbetet. Du trivs med att arbeta nära dina kollegor men är även trygg i att ta eget ansvar och har förmågan att själv kunna prioritera dina arbetsuppgifter i stressiga situationer. Som kollega är du en social lagspelare som sprider energi till din omgivning.

Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet från liknande arbete och har du tidigare arbetat som servicerådgivare eller inom bilbranschen ser vi det som meriterande. Du har ett tekniskt intresse och om du har fordonskännedom tror vi att du lättare kommer in i arbetet, har du dessutom kunskaper om Ford är det ett plus. B-körkort är ett krav och du har god datorvana. Arbetstiderna kommer vara förlagt till dagtid under vardagar.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos Wikmans Bil i Gävle. Uppdraget startar enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt, och sträcker sig till slutet av augusti. Därefter finns chans till förlängning.
Känner du igen dig i beskrivningen? Sök då tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt då vi kallar in kandidater löpande på intervju under ansökningsperioden, dock senast 2020-02-09. För vidare frågor kontakta gärna Josefin Lyrberg på 073-351 27 18 eller josefin.lyrberg@clwork.se. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Josefin Lyrberg
Telefon 073-3512718
Område Gävle
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 9 feb 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i sexton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se