Energikonsult till Atlas Copco Compressor, norra Svealand och södra Norrland

Energikonsult till Atlas Copco Compressor, norra Svealand och södra Norrland

Om Atlas Copco Compressor
Atlas Copco Compressor Technique ansvarar för försäljning och service av stationära kompressorer och tryckluftslösningar till kunder inom den skandinaviska marknaden. Våra kunder finns bl.a. inom pappers- och massa industri, verkstadsindustri, livsmedelstillverkning och sjukvård. Vi tillhandahåller kompletta lösningar där vi förser kunden med effektivt utnyttjande av sin tryckluftanläggning som ger högre lönsamhet och mindre miljöpåverkan. Från första affärskontakt till färdig anläggning finns vi där för kunden med leverans av vårt kunnande inom såväl maskinutrustning som serviceprodukter.

Rollen som energikonsult är en spännande utmaning för rätt person. Om du är teknisk, analytisk och affärsdriven så är detta jobbet för dig. Det är en konsultroll där du kommer att planera, koordinera och utföra analyser ute hos våra kunder i industrin. Du kommer att vara en rådgivare till både externa och interna kunder med fokus på kostnadseffektiva och hållbara lösningar.

Ditt arbete kommer att resultera i minskade koldioxidutsläpp och förbättrade processer hos industriella kunder i Sverige och du kommer att göra vår planet grönare och arbetsplatser säkrare. I denna roll kan du göra verklig skillnad!
I och med att du utvecklas och växer in i rollen och därigenom bygger upp förtroende bland våra kunder så får du större och större ansvar. Möjligheter ges att inom en snar framtid få leda projekt på en hög nivå hos våra kunder.

Krav på erfarenhet
Mest troligt har du minst tre års erfarenhet som en teknisk konsult eller en ingenjörs-/teknikerroll inom ett industriföretag. Du vet hur du framgångsrikt kan utföra analyser och ta fram tekniska och affärsmässiga lösningar. Erfarenhet från tryckluft eller liknande teknologier är en fördel.

Krav på utbildning
Du har examen från en teknisk högskola eller examen från tekniskt gymnasium eller liknande erfarenhet. Du talar flytande svenska och engelska. Du har ett giltigt körkort för klass B.

Personliga egenskaper
Du är en driven person med passion och förståelse för energieffektivisering, industriföretag och hållbara lösningar. Du har mycket kunskap inom ditt ämnesområde och är snabb på att lära dig nya kunskaper och att anpassa dig till våra kunders olika behov. Du kan inte bara presentera dina lösningar framgångsrikt, utan du inger också förtroende till människor runt omkring dig, på alla nivåer hos våra kunder och vår organisation.

Övrig information
Du kommer att utgå hemifrån, någonstans i norra Svealand eller södra Norrland och du kommer att resa främst inom din region.

Din ansökan
Låter detta som en roll för dig? Ansök redan idag, dock senast den 15 januari 2020. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Johan Pfeifer på 0739 – 23 07 86.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://weselect.se/
Sista ansökningsdag 22 jan 2020 (4 dagar kvar)