Anläggningsansvarig till We Love Padel

Anläggningsansvarig till We Love Padel

Tjänstebeskrivning & erbjudande

Är du en serviceinriktad teamplayer med tydligt ledarskap? Vill du arbeta i en miljö fylld av energi och varierande arbetsuppgifter? Då kan du vara lokalvärden vi söker till We Love Padel.

Personprofil

Tjänsten passar dig som är strukturerad, lösningsorienterad och social. Du ska förstå vikten av att ge service i världsklass. Du ansvarar för att våra besökare ska få en härlig upplevelse hos oss. En plats där hela familjen är välkommen.
Vidare trivs du i rollen att leda och utveckla dina kollegor. Du kommer att ansvara för anläggningen så du ska ha god förmåga att planera, strukturera och följa upp verksamheten. Du är lyhörd för vad era besökare efterfrågar och går dem till mötes med aktiviteter och andra event.

I dina arbetsuppgifter ingår det att:
 • Instruera tränare i de olika träningsmomenten
 • Leda aktiviteter på anläggningarna
 • Hålla lektioner i padel, individuellt och i grupp
 • Hålla efter anläggningen
 • Försäljning och uthyrning av racket
För att passa in i rollen vi söker ska du känna igen dig i detta:
 • Strukturerad
 • Ledarförmåga
 • Pedagogisk
 • Padelnivå 6 enligt Matchi's nivåsystem
 • Kunskap om grundläggande regler och spelformer i Padel (ex Americano)
 • Ett stort engagemang
 • Talar och skriver svenska obehindrat
Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som lokalvärd.

Övrigt

Start: Maj-Oktober
Omfattning: 20 timmar/vecka
Arbetstid: Dag/kväll/helg
Plats: Gävle Furuviksparken

Om PerformIQ

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 14 juli 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Namnet och initiativet bakom We Love Padel står Magnus Janson, Carl Setterberg och Oscar Bjers för. Trion har älskat padel sedan starten och därför var både valet på namn ganska lätt. Vi vill att du ska känna dig välkommen och trivas med våra tränare och anläggningar. Vi tror på att bygga folkhälsan genom aktivitet, frisk luft och ett gott skratt. Därför vill vi ge alla möjligheten att spela padel, oavsett var du bor, vem du är eller var du kommer ifrån. Vi bygger spelglädje för alla åldrar för vi tror på ett aktivt liv med padel.
Vi bygger bara utomhusbanor så frisk luft, höga lobbar och känslan av frihet är en del av vårt erbjudande och hos oss är du aldrig ensam. Våra lokala hjältar tar hand om dig och våra motton är tillhörighet, värme och omtanke. Dessutom kan du köpa bollar och lindor samt hyra racket vid alla våra banor.