Studerande mötesbokare till Wahlströms Datanät i Gävle

Studerande mötesbokare till Wahlströms Datanät i Gävle

Om företaget

WDN grundades 1993 och är ett lokalt installationsföretag med inriktningarna El, Tele, Data, Larm, Passage & Kyla/Värme. Vi utför installationer samt även projektering i alla våra verksamhetsområden. I dagsläget är vi 30 anställda varav 6st är tjänstemän och resterande 24 anställda är tekniker.
WDN har gjort en otrolig resa och har med tiden fått många fina kunder. Med bra stämning och rätt värderingar ser vi framåt mot nya, roliga och framgångsrika år på alla plan.

Dina arbetsuppgifter

Som mötesbokare kommer du att vara länken mellan WDN och marknaden. Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå av att kontakta kunder för att presentera WDN som ett alternativ med önskan om att få boka ett möte där kunden kommer att få träffa en tekniker. Vid mötet har teknikern möjlighet att ge tips och råd om deras installationer kring deras produkter och tjänster så som porttelefoni, belysning och passager. Arbetet innebär till stor del att skapa och knyta nya kontakter för att på bästa sätt marknadsföra WDN. Du kommer själv att få möjlighet att påverka ditt arbete genom att komma med förslag och förbättringar gällande arbetet kring markadsföringen. Arbetstiderna är flexibla och du kommer själv att ha möjlighet att lägga upp ditt arbete men kravet är 8 h/vecka.

Din profil

Studerar du på högskolenivå och vill skaffa dig en meriterande erfarenhet redan under studietiden? Tjänsten passar dig som vill få in en fot på arbetsmarknaden och vill utvecklas inom marknadsföring och sälj. Vi söker dig som gillar att ta kontakt och drivs av att arbeta mot mål. Som person är du nyfken, ambitiös och driftig. För att kunna kombinera både studier och arbete ser vi också att du är flexibel.

LÖNING PÅ FREDAG! Du som är student hos oss har möjlighet att få din lön utbetald en gång i veckan istället för en gång i månaden. Då kommer din lön in på kontot redan fredagen efter veckan du jobbat - snabbt, smidigt och enkelt!

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos WDN. Urval sker löpande så sök tjänsten redan idag! Ytterligare information lämnas av Josefin Lyrberg på 073-351 27 18, josefin.lyrberg@clwork.se.
Mer info
Kontaktperson Josefin Lyrberg
Telefon 073-3512718
Område Gävle
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 jan (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se