VA-Projektör till WSP

VA-Projektör till WSP

Vill du vara med och forma framtiden - för oss själva och för generationer efter oss? För WSP står hållbarhet i fokus ur flera perspektiv; miljömässigt, ekonomiskt, socialt och tekniskt. Önskar du ta nästa steg i rollen som projektör för att vara med och utvecklas tillsammans med WSP i Norrland? Läs då mer om tjänsten!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för WSPs räkning en VA-projektör. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos WSP.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och WSPs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

På WSP tillhör VA teknikområdet samhällsbyggnad där de idag är 30 personer varav 12 inom VA-miljö. De utför uppdrag åt offentliga och privata beställare. Nu söker WSP fler kreativa och utvecklingsorienterade medarbetare som vill utvecklas tillsammans med dem. Totalt på WSP-kontoret i Gävle arbetar ca 100 personer.

Arbetsuppgifter

I rollen som projektör kommer dina arbetsuppgifter att centreras kring VA. I denna tjänst kommer du att erbjudas ett mångsidigt, ansvarsfullt och händelserikt arbete. Uppdragen omfattar samtliga av projektens skeden - allt från förstudier till bygghandlingar och uppföljning av byggskedet. Du kommer arbeta med allt från mindre projekt till större projekt som löper över flera år.

Under uppdragens gång har du ett nära samarbete med uppdragsledare och projektörer inom andra teknikområden. Därför värdesätter WSP lagspelare som tillsammans med övriga uppdragsmedlemmar vill bidra till lyckade helhetslösningar för uppdragsgivarna.

Som medarbetare hos WSP ingår du i en global koncern, du har tillgång till en rad nätverk och utbildningar, både i Sverige och utomlands, som anpassas efter ditt intresse.

Vi söker dig som

Har ett brinnande intresse för projektering. Du har erfarenhet av Cad och då främst projekteringsverktyget Civil 3D. Vidare har du en akademisk examen inom samhällsbyggnadsområdet och har något års erfarenhet av arbete med liknande arbetsuppgifter och som önskar ta nästa steg i karriären.

Det som vi värdesätter är ditt genuina intresse för VA-området då du kommer gå mot en generalistroll som ledare för andra projektörer inom VA-området. Utöver utveckling mot ledarrollen, och de uppgifter som följer med den, ser vi gärna att du på sikt nischar dig mot exempelvis beskrivningsarbete, modellering eller beräkning av VA system.

Då resor i tjänsten förekommer har du B-körkort. WSP:s kunder förutsätter att du har goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Därför ser vi att du är flexibel och kan anpassa dig efter föränderliga omständigheter. Du är driven och har engagemang för ditt arbete. Vidare har du en god samarbetsförmåga då arbetet innefattar samverkan med både kollegor och kund.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Gävle
URVAL: Löpande
KONTAKT: Sara Gagner

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

WSP är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. De erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus & Industri, Transport & infrastruktur och Miljö & Energi.

Det finns olika karriärvägar som du kan göra hos WSP. De flesta medarbetarna hos WSP arbetar som konsulter. En konsult eller ingenjör kan välja den tekniska banan och bli expert inom ett teknikområde eller välja en mer affärsorienterad väg och fokusera på att leda projekt och medarbetare. En del projektledare fortsätter vidare till multidisciplinära och globala projekt. Andra fortsätter kanske som linjechef. Du kommer att kunna välja inriktning efter vad som passar för just dig!

Läs gärna mer om hur WSP presenterar sig på deras hemsida: http://www.wsp-pb.com/sv/WSP-Sverige/
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 30 nov (18 dagar kvar)