Vianor i Gävle söker Försteman

Vianor i Gävle söker Försteman

Som medarbetare hos oss på Vianor utgör du en viktig del i vårt arbete för att göra vår kunds resa så bekväm och säker som möjligt. Genom ditt noggranna arbete och din serviceinriktade personlighet bidrar du till vår höga kundnöjdhet. Vill du vara en del av vår växande kedja och landets bekvämaste "one-stop-shop" inom bil- och däckservice?

Du kommer att arbeta på en fullserviceverkstad som erbjuder däckservice till alla typer av fordon samt bilservice till personbilar och lätta lastbilar. Som försteman ska du tillsammans med vår platschef ansvara för att driva utvecklingen av vår verkstad framåt. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå i kundmottagning, drift av däck och bilservice på verkstaden, samt att du kommer ha ett övergripande ansvar över verkstaden. Du får även räkna med att vara delaktig i annat arbete som äger rum på en däck- och bilverkstad.

Vi är ett kompetent och positivt gäng som gillar att bidra med det lilla extra till våra kunder och hugga i där det behövs, som nu söker en Försteman till vår verkstad i Gävle. Då rollen är starkt kundfokuserad ser vi att du är serviceinriktad, utåtriktad och relationsskapande. Vidare är du trygg, lösningsorienterad och kan på ett lyhört och tillmötesgående sätt kommunicera med både kunder och kollegor. Vi söker dig som tidigare har arbetat med bilservice och att du gärna har erfarenhet av kundservice. Erfarenhet av Autocom, bilel och AC-certifiering är meriterande, B-körkort är ett krav.

Tjänsten är heltid och tillsvidare med provanställning. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten tillsätts omgående. Låter detta som en tjänst för dig? Tveka inte att skicka din ansökan eller eventuella frågor till:

Platschef Thomas Tellbro
Tel: 010-475 57 91
E-post: thomas.tellbro@vianor.com

Välkommen in med din ansökan!
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.vianor.se
Sista ansökningsdag 31 mars (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

VIANOR är en av Europas ledande och snabbast växande verkstadskedjor för bil-, däck- och hjulservice, med närmare 1400 verkstäder i 27 länder i Europa, USA och Centralasien. Utifrån våra fler än 110 verkstäder i Sverige erbjuder vi både privatpersoner och företag en effektivare serviceupplevelse grundad på lång erfarenhet, djup kunskap och ett personligt engagemang i särklass. Vi strävar alltid efter att ha de mätbart mest nöjda kunderna i vår bransch och erbjuder delar av vår service året om, dygnet runt. Vi ägs av finska Nokian Tyres, Nordens största däcktillverkare.