Industrisanerare till Veolia

Industrisanerare till Veolia

Inledning:
Är du en person med hög arbetsvilja med mycket pannben som gärna jobbar med kroppen, gillar ett varierande jobb och har en social sida som gärna kommer fram i arbetet? Då är den här tjänsten någonting för dig.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Veolias räkning en Industrisanerare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Veolia under 6 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Veolias önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Du erbjuds
  • Ett varierenade arbete
  • En arbetsplats där gemenskap värderas högt
  • Schyssta arbetsvillkor enligt kollektivavtal
Arbetsuppgifter
Med Gävle som utgångspunkt så kommer du åka ut, alltid tillsammans med en kollega, på saneringsuppdrag. Ni kommer med hjälp av spolbil suga, spola och spruta rent olika typer av industrier.

I starten så kommer du att utgå ifrån Gävle men när du är trygg i din roll så kommer det finnas uppdrag runt om i Sverige. Då det är olika uppdrag för olika industrier så kommer kundbemötande vara en del av ditt arbete. Det kommer vara ett högt tempo som kräver en stor flexibilitet hos de ansökande. En vecka varje månad så kommer du även ha beredskap vilket innebär att du ska vara tillgänglig att åka ut på jobb på kort varsel.

Vi söker dig som:
För att söka den här tjänsten så behöver du ingen speciell utbildning eller erfarenhet, då Veoila sätter större vikt vid en god personlig matchning. Liknande arbetslivserfarenhet och C-körkort är meriterande men inte ett krav. Det enda kraven som finns för att söka denna tjänst är att du innehar B-körkort och pratar svenska flytande då det krävs i dialog med kunder.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Veolia. Om du är en glad person som har mycket pannben och gillar hårt och fysiskt arbete då arbetet. Då det är ett arbete med tunga lyft som kräver uthållighet så behöver du även vara ansvarsfull för att arbeta säkert, både för dig och dina kollegor.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Gävle
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jacob Mattson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Fastighet, Lokalvård
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://professionalsnord.se/
Sista ansökningsdag 15 okt 2021 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!