Platschef mark- och anläggningsarbeten

Platschef mark- och anläggningsarbeten

Veidekke Anläggning Specialenheter, Brinkab, söker nu en erfaren platschef till Gävle som är brinner för att leda effektiva projektteam genom involvering.

Arbetsuppgifter

Rollen som platschef är ansvarsfull och spännande med ansvar för planering, produktionsstyrning och ekonomi i ett, eller delar av ett projekt. Som platschef leder du teamet på arbetsplatsen och tar ansvar för att ni tillsammans genomför ett lyckat projekt. Vidare ansvarar du för upprättande och uppföljning av produktionstidplaner samt arbetar aktivt för att stödja projektet medlemmar. Rollen inrymmer kvalitet- och arbetsmiljöarbete samt ansvar för samordning av personalen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en bygg- eller anläggningsteknisk ingenjörsutbildning och/eller tidigare arbetslivserfarenheter från mark-, anläggning- eller grundläggningsprojekt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att självständigt driva hela eller stora delar av projekt. Du som söker har god datorvana, du är väl förtrogen med tids och ekonomistyrning av anläggningsprojekt, samt har goda kunskaper inom entreprenadjuridik. Andra meriterande kvalifikationer för tjänsten är erfarenhet från kalkyl, inköp och arbetsmiljöarbete.

Personliga egenskaper
För att lyckas och trivas i rollen som platschef tror vi attdu som söker är en utåtriktad, nyfiken och prestigelös person. Du ärstrukturerad och lösningsorienterad samtidigt som du är en god kommunikatör ochär skicklig på att delegera arbetsuppgifter när det krävs för att leverera ettarbete med hög kvalitét. Vi söker en person med en positiv och ödmjukinställning som bidrar till att skapa god stämning i hela projektorganisationen. HMS (Hälsa, arbetsmiljö och säkerhet) kommeralltid först i våra projekt, och därför är det viktigt att du som söker läggerstor vikt vid att arbeta säkert.

Vi erbjuder
Ett utvecklande och stimulerande arbete i ett modernt Veidekke med ovanligt tydliga värderingar, ett unikt medarbetarengagemang, en smittande entusiasm och ett starkt fokus på kundens och medarbetarens behov. På Veidekke arbetar vi kontinuerligt med utveckling inom strategiskt utvalda områden. Vi har en stor variation av arbetsuppgifter där du kommer att möta olika typer av utmaningar. I Veidekke utmärker vi oss genom att arbeta involverande. Vi har märkt att när vi jobbar involverande får vi roligare på jobbet, levererar en bättre produkt i tid och under budget, vi får säkrare arbetsplatser och våra kunder blir extremt nöjda.

Urval sker löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://veidekke.se/
Sista ansökningsdag 14 feb 2021 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Veidekke
Veidekke är inget vanligt byggföretag. Visserligen bygger vi allt från broar och bostäder, vägar och tunnlar, men det är vår syn på människor som är annorlunda. Veidekke är en idé om hur människor tillsammans kan skapa goda resultat. Vi tror på involverande krafter och kollektiv intelligens. Vi är övertygade om att människor åstadkommer mer genom samarbete.

Veidekke är Skandinaviens fjärde största bygg- och anläggningsföretag med en total omsättning på ca 38,8 mdr NOK. I Sverige har vi ca 2400 anställda och en omsättning på ca 12,1 mdr SEK (2019).