Markarbetare rörläggning

Markarbetare rörläggning

Veidekke Anläggning Specialenheter, Brinkab, växer och nu söker vi fler fantastiska medarbetare till vårt gäng i Gävle. Har du erfarenhet av mark och anläggningsarbeten, tveka inte att ansöka eller höra av dig till oss! Tjänsten är placerad i Gävle.

Arbetsuppgifter
Som mark- och anläggningsarbetare på Brinkab, Veidekke kommer du att arbeta nära kollegor i projekt och vara delaktig i att få den dagliga driften att fungera på bästa möjliga sätt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer ett innefatta det mesta inom mark och anläggning med allt från rörläggning till finplanering.

Erfarenheter och Kvalifikationer
Vi ser gärna att du som söker har 3-5 års erfarenhet av markarbetare, med särskild kunskap inom rörläggning. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Vi tror att du som söker är en ansvarstagande person med stort engagemang som tycker om att samarbeta med andra och arbeta i team. HMS (Hälsa, arbetsmiljö och säkerhet) kommer alltid först i våra projekt, och därför är det viktigt att du som söker lägger stor vikt vid att arbeta säkert.

Vi erbjuder
Ett utvecklande och stimulerande arbete i ett modernt Veidekke med ovanligt tydliga värderingar, ett unikt medarbetarengagemang, en smittande entusiasm och ett starkt fokus på kundens och medarbetarens behov. På Veidekke arbetar vi kontinuerligt med utveckling inom strategiskt utvalda områden. Vi har en stor variation av arbetsuppgifter där du kommer att möta olika typer av utmaningar. I Veidekke utmärker vi oss genom att arbeta involverande. Vi har märkt att när vi jobbar involverande får vi roligare på jobbet, levererar en bättre produkt i tid och under budget, vi får säkrare arbetsplatser och våra kunder blir extremt nöjda.

Urval sker löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://veidekke.se/
Sista ansökningsdag 14 feb 2021 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Veidekke
Veidekke är inget vanligt byggföretag. Visserligen bygger vi allt från broar och bostäder, vägar och tunnlar, men det är vår syn på människor som är annorlunda. Veidekke är en idé om hur människor tillsammans kan skapa goda resultat. Vi tror på involverande krafter och kollektiv intelligens. Vi är övertygade om att människor åstadkommer mer genom samarbete.

Veidekke är Skandinaviens fjärde största bygg- och anläggningsföretag med en total omsättning på ca 38,8 mdr NOK. I Sverige har vi ca 2400 anställda och en omsättning på ca 12,1 mdr SEK (2019).