Bildels-/Servicesäljare Trucks - Veho Bil Gävle

Bildels-/Servicesäljare Trucks - Veho Bil Gävle

Du kommer att arbeta med
På vår Veho Trucks anläggning i Gävle får du arbeta med Mercedes-Benz fantastiska produkter som ständigt utvecklas med den modernaste tekniken.
Tjänsten är en kombinerad bildels- och servicesäljare tjänst. Dina arbetsuppgifter innefattar i huvudsak kundmottagande, bildelsförsäljning internt och externt, inventering och en del godshantering, ta hand om kundbokningar såsom service och reparation samt att boka och planera jobb till mekanikerna.

Vem du är
Vi ser gärna att du som söker denna tjänst har relevant utbildning och erfarenhet av KOBRA och EPC. Du har också dokumenterad erfarenhet av bildelsförsäljning eller från servicesäljaryrket. Har du tidigare arbetat med Mercedes-Benz är det meriterande.
Då vi har stort fokus på nöjda kunder är det viktigt att du är serviceinriktad, social och positiv. Dessa egenskaper visar du också självklart gentemot dina kollegor på jobbet då du bidrar med god stämning och prestigelöshet som genererar den speciella teamkänslan och yrkesstoltheten som finns hos oss inom Veho Bil.

Vi erbjuder dig
Veho Bil ger dig möjlighet att få vara om att starta upp och utveckla en helt ny Veho Trucks Mercedes-Benz anläggning i Gävle. Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete där vi jobbar i ett flexibelt, ödmjukt team som kännetecknas av familjär stämning där vi alla hjälper varandra och accepterar varandras olikheter. Vi har ett stort engagemang och mycket arbetsglädje och din kompetens kommer att göra skillnad. Om du är en person med ansvarstagande och egen drivkraft finns stora möjligheter till utveckling.

Vi tycker det är viktigt att du trivs hos oss
Därför investerar vi kontinuerligt i kompetenshöjande utbildningar för våra medarbetare. Förutom kompetensutveckling erbjuder vi ett förmånligt bonusupplägg men också andra förmåner såsom friskvårdsbidrag och olika former av rabatter vid köp av bil med mera. Veho Bil har ett samarbete med Great Place To Work där vi jobbar med olika aktiviteter och ett förbättringsarbete för att nå målet att bli en av Sveriges bästa arbetsplatser.
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Fordon, Reservdelsman, Servicerådgivare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://vehobil.se
Sista ansökningsdag 5 apr 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Veho Bil Sverige AB ingår i VEHO Group som är ett av Nordens största bilhandelsföretag med en omsättning på drygt 9 miljarder och är totalt 2000 anställda inom koncernen. Veho Bils vision är att ligga i framkant, upprätthålla och utveckla en hög servicegrad gentemot våra kunder. Att du delar vårt mål är en förutsättning för att du ska trivas hos oss.

I Sverige är vi auktoriserade agent/återförsäljare av Mercedes- Benz och är ca 245 anställda. Vi finns med fullserviceanläggning i Stockholm, Västerås, Örebro, Karlstad och Gävle. 2007 öppnade vi vår första anläggning i Sverige i det attraktiva området vid Smista Allé i Segeltorp. På våra anläggningar säljer vi person-, transport- och lastbilar samt bildelar och verkstadstjänster.