Projektledare Belysning – Vattenfall Services

Projektledare Belysning – Vattenfall Services

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Nu söker vi en projektledare till vår verksamhet belysning i mellan Sverige med placering inom Gävleborgs län.

Som projektledare arbetar du tillsammans med egen personal och underentreprenörer som utför planerade underhållsarbeten, åtgärdar fel och bygger nya belysningsanläggningar. Du ansvarar för merförsäljning till befintliga kunder och medverkar i arbetet med att bearbeta nya kunder.

I din roll som projektledare
  • ansvarar du för projektens ekonomi, kvalitet, miljö och arbetsmiljö
  • sköter du kontakter med kunder, beställare och underentreprenörer
  • ansvarar du för upphandling av material till projekten
  • medverkar du i förhandlingar
  • planerar och samarbetar du med projektmedarbetare
  • utför du kalkyl- och offertarbete
  • medverkar du till ett aktivt säkerhetsarbete för våra medarbetare
Dina kvalifikationer som projektledare
Du har erfarenhet av projektledning och projektekonomi och någon form av el-teknisk bakgrund. Tidigare arbetsledande roll inom entreprenad och infrastruktur samt erfarenhet av entreprenadjuridik är meriterande.

Som person är du bra på att strukturera, leda och driva arbetet framåt. Du är utåtriktad, lyhörd och har lätt för att kommunicera och samarbeta. Du har sinne för affärer och ett service- och resultatinriktat arbetssätt.

Körkort B är ett krav.

Frågor
Rekryterande chef Johan Olsson-Lasu tfn 072-237 84 43
Rekryterare Jenny Lundberg, tfn 076-1405773

Fackliga representanter
Anders Sundqvist Unionen, Joel Hersan SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Välkommen med din ansökan senast den 31 januari. Vi kommer att ha löpande urval, så sök redan idag!

Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär att säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll och säkerhetsintervju i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Affärsområde Belysning är ledande i Sverige när det gäller kunskap inom belysningsområdet. Vi levererar energieffektiva helhetslösningar till våra kunder. Våra kunder återfinns bland kommuner, byggentreprenadföretag och inom industri- och infrasektorn. Exempel på områden där vi arbetar är vägbelysning, ljussättning av byggnader, träd och monument. Vi har en företagskultur som präglas av entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en målstyrd och projektorienterad organisation.

Följ oss gärna!
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – vattenfallservices
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Teknik & Ingenjör, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.vattenfall.se/jobb
Sista ansökningsdag 31 jan (11 dagar kvar)