Linjemontörer - Vattenfall Services

Linjemontörer - Vattenfall Services

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Vi söker nya kollegor till vår verksamhet i Roslagen och Uppland. Är du en ansvarstagande person som trivs med ett fritt och omväxlande arbete, då är det här jobbet perfekt för dig!

Din roll som Linjemontör
Som linjemontör kommer du att arbeta med om- och nybyggnation av lokalnätsprojekt 0,4-50kV, men även underhållsarbeten kan förekomma. Vi arbetar oftast i team, men utför också enskilt arbete. Constructions huvuduppdrag inom Vattenfall Services är att driva stora projekt. Projekten kan löpa under några veckor, månader och ibland år. Allt vi gör präglas av hög säkerhetsstandard från planering till genomförande. I första hand kommer arbetsområdet vara i Svealand och resor i tjänsten är en naturlig del av arbetet. Vattenfall Services har hela Norden som arbetsfält, "vi åker dit där jobben finns".

Dina kvalifikationer som Linjemontör
Vi söker dig som har någon form av El-teknisk eller byggteknisk utbildning på gymnasienivå, att kunna arbeta på hög höjd är ett krav. B-körkort och flytande svenska i tal och skrift krävs även för tjänsten. Har du några eller flera års erfarenhet av att arbeta med linjebyggnation, elkraftsmontage eller arbete på lokalnät (0,4-50kV) är det meriterande. Som person är du ansvarstagande med stort driv och engagemang. Du upprätthåller god service och kvalitet till våra kunder, agerar affärsmässigt och med ett gott entreprenörskap.

Mer information
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Per Hammarbäck tfn 072 228 49 56. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Elias Ställ tfn 072 452 95 40. Fackliga representanter för denna tjänst är Sven Johannesson, Unionen, Leif Karlsson, SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping), Ledarna. Alla kontaktpersoner nås via Vattenfalls växel 08-739 50 00.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll och säkerhetsintervju. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Inom avdelningen tillämpas hemstationering. Du blir stationerad på hemorten med i första hand Mellersta Sverige som arbetsområde och kommer att tillhöra någon av våra huvudetableringar i Uppsala, Östhammar, Västerås, Norrtälje eller Gävle.

Så här ansöker du
Förbered ett CV och ett personligt brev; i ditt CV är det viktigt att det tydligt framgår bostadsort, utbildning och relevanta erfarenheter. Inga ansökningar tas emot via mail.

Välkommen med din ansökan senast 2018-11-27. Urval och intervjuer för denna tjänst sker under december.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.vattenfall.se/jobb
Sista ansökningsdag 27 nov (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vattenfall Services är ett av Sveriges ledande företag inom underhåll och byggnation av el- och energianläggningar. Vi utför även drift och underhåll av kraftanläggningar för el- och värmeproduktion, genomför underhållsarbete åt industrikunder och erbjuder tjänster inom belysning, energieffektivisering och mätning. Våra drygt 1 800 medarbetare finns på ett 90-tal orter i Sverige. Bland våra kunder finns nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. Läs mer på www.vattenfallservices.se

Följ oss gärna!
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – vattenfallservices