Verksamhetschef Sjätte Tvärgatan Gävle

Verksamhetschef Sjätte Tvärgatan Gävle”Vi gör världen lite bättre, en människa i taget”
Vi söker dig som vill vara med och utveckla Vardaga tillsammans med oss! Vi erbjuder äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Vardaga finns i hela Sverige. Att jobba hos oss innebär många möjligheter, ett stort ansvar och inte minst en glädje över att se människor trivas och känna trygghet. Vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. I det dagliga arbetet betyder det att varje enskild person i alla våra verksamheter ska leva ett så gott liv som möjligt och bemötas med respekt. Vi har en företagskultur som präglas av våra värderingar: respekt, ansvar, kunskap och enkelhet. De som arbetar hos oss delar dessa värderingar och bidrar aktivt till att hålla dem levande.

Vi söker en verksamhetschef till Sjätte Tvärgatan i Gävle
Sjätte Tvärgatan ligger i ett lugnt område på Brynäs nära torget och en park med fina promenadstråk. Boendet finns på sex våningar i ett höghus. Varje avdelning har ett gemensamt kök och trivsamma utrymmen för samvaro och måltider. På nedre botten av huset finns det konferensrum, fotvård, anhörigrum, solarium, träningsrum samt en massagestol. Det finns en stor gemensam altan med utsikt över Brynäs torg samt en fin inglasad balkong.

Ditt uppdrag
Du ansvarar för att leda och utveckla verksamheten med pedagogik, kvalitet och affärsmässighet. Vidare ansvarar du för att företagets värderingar, aktuella avtal och gällande lagstiftning för verksamheten efterlevs. För oss är det viktigt att du som verksamhetschef vill vara aktiv och närvarande i verksamheten. Du vårdar och utvecklar relationerna med medarbetare, boende, närstående och myndigheter. Du har budget och resultatansvar för verksamheten, rapporterar till regionchefen och ingår i dennes ledningsgrupp.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning inom vård och omsorg (ex sjuksköterska, socionom, social omsorg) och erfarenhet från äldreomsorgen. Du har några års dokumenterad erfarenhet av chefsuppdrag och goda vitsord när det gäller ledarskap.

Du har ett coachande förhållningssätt och vill se dina medarbetare växa och ta ansvar i vår organisation. Du gillar att ge och ta emot feedback och bryta ned och arbeta mot uppsatta mål. Du är lösningsorienterad och ser möjligheter framför hinder. Det är självklart att du som verksamhetschef lever våra värderingar:
Respekt - Alla har rätt till ett värdigt liv med såväl fysiskt, psykiskt som socialt välbefinnande.
Ansvar - Vi har medarbetare som vågar och vill och chefer som lyssnar och leder.
Enkelhet - Det är enkelt att påverka och att vara medarbetare eller att bo och vistas hos oss.
Kunskap - Vi reflekterar, lär av varandra och tar tillvara allas kompetens.

Vi erbjuder
En arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter, ett utpräglat kvalitetstänk samt möjlighet att påverka. Alla våra chefer genomgår företagets interna ledarskapsprogram och har tillgång till övriga kurser via vår utbildningsenhet LÄRA. Vi har kollektivavtal med tjänstepension samt friskvårdsbidrag.

Vi eftersträvar en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Övrigt
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning

Tillträdesdatum: Snarast

Sista ansökningsdag: 4/4 2019. Tacksam för din ansökan snarast då intervjuer sker löpande.

För mer information kontakta: Lena Kredell Isaxon, rekryteringskonsult Signpost, 0707-97 77 78, lena.kredell-isaxon@signpost.se

Facklig kontakt:
Vision, Magnus Sällström, Mobil:076-6217721,
Mail: vision@ambea.se

På Vardagas cirka 80 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Våra 7 000 medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Vård & Omsorg, Offentlig Förvaltning, Socionom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Signpost
Sista ansökningsdag 4 apr (13 dagar kvar)