Kundmottagare/bilinköpare/testare av bilar - extrajobb!

Kundmottagare/bilinköpare/testare av bilar - extrajobb!

Vi är Europas största och snabbast växande marknadsplats för begagnade bilar, med närvaro på 30 marknader och med fler än 4000 anställda globalt. På vår unika e-handelsplattform har vi ett tusental bilar och når därmed flera miljoner kunder världen över. Vi erbjuder våra kunder en öppen och säker försäljningsprocess av begagnade bilar. Vi expanderar världen över och nu kan du vara med på en spännande resa när vi växer på den nordiska marknaden!

Letar du efter ett spännande extrajobb? Är du en serviceinriktad person som trivs i en kundnära roll? Har du ett stort bilintresse samtidigt som du är intresserad av att göra affärer? Vi söker nu efter en person som vill axla en varierande roll där du arbetar som kundmottagare och inköpare/testare av bilar hos oss på ViKöperDinBil i Gävle!

Din roll
I denna roll arbetar du dels som inköpare där du ansvarar för att utvärdera inkommande fordon. Rollen är en nyckelposition inom organisationen där du på daglig basis hanterar inköp av bilar av olika märken, modeller och skick. Kundinteraktion, relationsbyggande och förhandling är återkommande delar i arbetet. Du ansvarar för att inköpsprocesserna på din lokala test- och inköpsstation sköts och hanteras på ett ansvarsfullt sätt samtidigt som du är företagets ansikte gentemot kunderna.

Rollen innebär också arbete som kundmottagare där du kundens första kontakt med oss ute på vår test- och inköpsstation i Gävle. Du ansvarar för kundnöjdheten och den operativa driften ute på stationen. Detta innebär arbetsuppgifter som:
  • Säkerställande att standarden och kundnöjdheten på stationen är hög.
  • Administrativt ansvar inklusive avtals- och kontraktsskrivning.
  • Att vara kontaktperson mellan stationen, huvudkontoret och andra externa partners.
  • Logistikansvarig för ingående och utgående fordon.
För att passa i denna roll är det viktigt att du har möjlighet att arbeta två dagar i veckan samt varannan helg.

Profil
Vi söker dig som har ett stort intresse samt bred och djup teknisk kunskap om bilar. Du är duktig på att utvärdera bilar och har en professionell framtoning. Du uppskattar att ha kundkontakt och sätter kunden i första rummet. Som person ger du ett förtroendeingivande och positivt intryck samtidigt som du har en säljanda och stort driv för att göra affärer. Då rollen innebär mycket självständigt arbete sätter det krav på din förmåga att själv driva ditt arbete framåt.

Vi tror också att du trivs i en kundnära roll och är serviceminded ut i fingerspetsarna. Som person är du positiv, sprider glädje och kan bjuda på dig själv. Du har datavana och körkort B.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en internationell arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter. Du arbetar i en självständig och ansvarsfull roll i ett snabbväxande e-handel- och fordonsföretag. Miljön är öppen, positiv och motiverande med platta hierarkier, korta beslutsvägar och stora utvecklingsmöjligheter.

Ansökan
Är du redo att ta nästa steg i din karriär? Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan (CV samt personligt brev) via ansökningsknappen nedan.

Kontakt:
Anna J Kjellman
Junior HR Generalist & Junior Manager Talent Acquisition
073-5076416
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Fordon, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://auto1-group.com/jobs/?country=Sweden
Sista ansökningsdag 18 nov 2019 (34 dagar kvar)