Traditionell verkstadsarbetare - ämnesverkstad

Traditionell verkstadsarbetare - ämnesverkstad

Dina arbetsuppgifter

Ämnesverkstaden på USNR är första steget i produktionen av en toppmodern såglinje. På ämnesverkstaden ansvarar du med dina kollegor att förse resterande av verksamheten med material. En otroligt viktig del i verksamheten med mycket traditionellt verkstadsarbete.

Arbetsuppgifterna kräver att du har en bred erfarenhet inom verkstadsyrket. Du kommer att arbeta med varierande uppgifter såsom:
  • Kantbockning
  • Kapning
  • Manuell fräsning
  • Riktning (press & värme)
  • Borrning
  • Slipning
Din profil

För att lyckas i teamet på anläggningen i Söderhamn ser vi att du är flexibel, noggrann och har ett strukturerat arbetssätt.

Att vara driven och ta ett stort ansvar över din egen arbetsdag ser vi som en självklarhet, lika självklart som ritningsläsning.

I detta uppdrag blir du anställd av Clockwork och arbetar som konsult under dina första 6månader för att sedan bli övertagen av USNR.

Som konsult hos oss erbjuder vi dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling.
Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, semesterersättning, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag.

Har du frågor ang denna tjänst, kontakta konsultchef Simon Lindqvist.
Telefon 073 351 27 43
Mer info
Kontaktperson Simon Lindqvist
Telefon 0733512743
Område Gävle
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 dec 2021 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

USNR är mest känt för att erbjuda omfattande lösningar till sågverk och hyvlerier, inkl såglinjer, kurvsågningsutrustning, kantningslinjer, kap-, sorterings- och staplingssystem, torkar samt optimerings- och styrteknik som maximerar produktion och prestanda på dessa utrustningar.

USNRs historia går tillbaka ända till 1850-talet och har sedan dess fört ihop en mångfald av konstruktioner, teknologier och förmågor. Några av de mest legendariska namnen i branschen har blivit en del av USNRs arv.

I och med förvärvet av Söderhamn Eriksson i Sverige 2015 är USNR nu även en erkänd leverantör av högkvalitativa såglinjer och kantningslinjer av europeisk typ samt Cambio-barkmaskinen som uppfunnits av dåvarande Söderhamns Verkstäder under 1950-talet och sedan dess sålts i tusentals exemplar runtom i världen.
Idag kan USNR erbjuda expertis och erfarenhet från hundratals kunniga medarbetare runt om i världen.

USNR har en stor produktionsanläggning i Söderhamn som idag är hjärtat av verksamheten med ett huvudkontor där ledning, produktutveckling och produktion finns under samma tak.

https://www.usnr.com/sv/content/se-soderhamn