Montör till Tunnplåt i Gävle AB

Montör till Tunnplåt i Gävle AB

Om företaget

Svensk kvalité från Gävle sedan 1986! Tunnplåt i Gävle AB är tillverkare av kläd- och förvaringsskåp i plåt. Vi stansar, bockar, monterar och målar i egen tillverkning på Brynäs här i Gävle. Vi har skaffat oss en stabil position på marknaden där trogna nöjda kunder tillsammans med bra priser och service visat sig än en gång vara ett framgångsrikt koncept. Idag kan vi hävda att vi har marknadens bredaste sortiment där ett utmärkande drag för våra produkter är en attraktiv, modern design.

Dina arbetsuppgifter

Är du en driven och tekniskt intresserad lagspelare som söker nya utmaningar inom industrin? Då är det kanske dig vi söker till Tunnplåt i Gävle AB. Som montör på Tunnplåt monterar du plåtkomponenter av olika storlekar och varianter efter instruktioner där kvaliteten står i fokus. Du arbetar i nära samarbete med dina kollegor tillsammans mot uppsatta produktionsmål. Stundtals kan montörsarbetet vara tufft med högt tempo, men det är garanterat en rolig och utvecklande utmaning.

Arbetstiderna är dagtid 07.00-16.00 måndag-fredag.

Din profil

Vi söker dig som är en riktig lagspelare som inte drar dig för att hjälpa dina kollegor och sprider positiv energi i gruppen. Du är praktiskt lagd, lösningsorienterad och målmedveten. Om du har arbetat som montör eller haft ett annat praktiskt arbete tror vi att du kommer passa bra i den här rollen på Tunnplåt, men det viktigaste är att du har rätt inställning och viljan att jobba inom industrin.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag på Tunnplåt i Gävle. Uppdraget startar omgående och sträcker sig över 6 månader med goda chanser till anställning därefter.

Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Ansökan

Är det dig vi söker? Vad kul! Skicka då in din ansökan på www.clockworkpersonal.se snart som möjligt men senast 2022-05-27. Vid frågor kring tjänsterna kontakta gärna Niclas Andersen på 073-351 27 91 eller på niclas.andersen@clwork.se. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Niclas Andersén
Telefon 073 351 27 91
Område Gävle
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 27 maj 2022 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se