Lagerhanterare

Lagerhanterare

Arbetsuppgifter
Som Lagerhanterare har du en central roll i vår leverans av material för produktion och felavhjälpning. Du beställer transporter efter kundens önskemål och plockar samman kundorder för leverans - optimerad för miljö och kostnad så klart. Arbetsuppgifterna innefattar också mottagning och kontroll av ankommande gods samt inventering av material och beställning av förbrukningsartiklar. På sektionen är vi 17st utspridda på tre placeringsorter, Borlänge, Gävle och Halmstad.

Kvalifikationer
Vi söker dig som
  • har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift i det svenska språket
  • har lätt för att uttrycka dig i tal på engelska
  • har godkänd gymnasieutbildning
  • har flerårig erfarenhet av lagerarbete
  • har vana av att arbeta i systemet M3
  • har körkort med B-behörighet för manuellt växlad bil
  • har körtillstånd för truck A2 och B1
Det är meriterande om du
  • har erfarenhet av ärendehanteringssystemet Ärling.
  • har erfarenhet av inventariesystemet IVAR.
Som lagerhanterare i den här tjänsten är du pålitlig, engagerad och modig. Du har fokus och kontroll i ditt arbete och kan göra rätt avvägningar tillsammans med dina kollegor.

Tjänsten är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning innefattande säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll kommer att genomföras innan anställning. I vissa fall ställs krav på svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster. Kontakta Trafikverket för mer information om denna tjänst.

Urvalstest och arbetsprov kan komma att appliceras i denna rekrytering.

Placeringsort: Gävle

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Inom vår IT-organisation är du med och utvecklar Sverige med hjälp av moderna och innovativa lösningar. Vi är mitt i en spännande förändring där vi försöker ta vara på digitaliseringens möjligheter till fullo. Digitaliseringen ställer allt större krav och vi vill därför anpassa oss vad gäller kompetens, arbetssätt och organisation i takt med utvecklingen. Vi har ett helhetsansvar för IT och telekom, en verksamhet som pågår dygnet runt, året om - precis som Sveriges transportsystem.

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Ansökan
Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.

Ansök senast
Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2020-05-31

Upplysningar

Rekryterande chef Christian Persson
0101257787

SEKO Tony Ridderstedt
0101257441

SACO Kjell Israelsson
0101257225

ST Magnus Hedström
0101232828
Mer info
Kontaktperson Christian Persson
Telefon 0101257787
Område Gävle
Yrkesroll Övrigt, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 maj 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Resor och transporter är en stor del av Trafikverkets vardag. Vi arbetar varje dag, dygnet runt, för att det ska fungera. Vi bygger och sköter statliga vägar och järnvägar och ansvarar för långsiktig planering av vägtrafik, järnvägstrafik, sjöfart och luftfart. Tillsammans med andra aktörer kan vi underlätta livet i hela Sverige. Vi är en stor organisation med många olika verksamhetsområden och arbetsuppgifter. Här finns över 150 olika yrken och en stor intern arbetsmarknad. Detta gör att vi kan erbjuda dig goda möjligheter att utvecklas.