Frontendutvecklare till Timecut Gävle

Frontendutvecklare till Timecut Gävle

Dina arbetsuppgifter

Som en del i Timecuts digitala team finns det alltid något spännande projekt på gång, ny tjänst att fundera över eller problem att lösa. Branschen vi jobbar med är inne i en stor digitalisering vilket gör att det finns mycket att göra för oss som jobbar med utveckling.

Som en Frontendutvecklare på Timecut ingår du i ett team som förvaltar och vidareutvecklar vårt produktionsverktyg samt våra minnesrum. Tillsammans med våra projektledare, backend och designers planerar ni veckans jobb som består av allt från förbättring av befintliga lösningar till helt nya tjänster och produkter. Våra verktyg och plattformar är i ständig rörelse och ibland dyker det upp buggar och småfix att rätta. Jobbet är varierande och fokus är utveckling av helt nya spännande produkter och tjänster.

Vårt erbjudande till dig
Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta i en kreativ och stimulerande miljö där du kan utveckla dels dina IT kompetenser men även din känsla för service och kundbemötande. Genom att ingå i ett sammansvetsat och mycket kompetent utvecklingsteam kommer även du i din roll vara en bidragande faktor till fortsatt nöjda kunder.

Hos oss är det alltid nära till beslut och vårt team arbetar ständigt för att hitta hållbara lösningar som hjälper våra kunder att utveckla deras verksamhet. Därför värdesätter vi lyhördhet och god kommunikation både internt och externt. Vi på Timecut värdesätter välmående och trivseln hos våra medarbetare. Genom att tillhandahålla varierande arbetsuppgifter i en familjär atmosfär, där vi kombinerar glädje, professionalitet och ansvarstagande skapar vi goda utvecklingsmöjligheter för alla våra medarbetare.

Din profil

För oss är det viktigt att du är trygg i dig själv, har en yrkesstolthet och som person strävar du efter att alltid göra ett bra jobb. Du får gärna vara nyfiken på nya tekniker och orädd att prova nytt. Vidare tycker du det är spännande att arbeta i en bransch som just nu genomgår en digitalisering och du gillar att arbeta i utvecklingsteam i en agil miljö. Utöver att du är duktig på utveckling så besitter du även en social kompetens samt besitter goda kommunikationsegenskaper.

Din kompetens är också viktigt för oss
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av Frontend-utveckling. Du bör ha ett par års erfarenhet inom liknande roll och det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom programmering.
Har du kompetens och erfarenheter inom React, Node, HTML/HTML5, CSS, TypeScript och JavaScript så är du väldigt lämplig för rollen.
Andra meriterande kunskaper innebär utveckling inom .Net, C# samt inom databashantering som MySQL, Linq, Json och XML.

Ansökan

Timecut samarbetar med Clockwork Rekrytering. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Poria Shademani på tel. 0733-51 27 20. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande så ansök så snart som möjligt via www.clockworkpersonal.se
Mer info
Kontaktperson Poria Shademani
Telefon 0733512720
Område Gävle
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 dec 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Timecut är Sveriges ledande partner för automatiserade medieköp. Vi gör arbetslivet enklare för alla som regelbundet annonserar i digitala kanaler och tryckta tidningar. Vi hjälper bl a fastighetsmäklare, begravningsbyråer och HR-avdelningar med smarta tjänster som gör deras marknadsföring mer effektiv och ekonomisk. Timecut grundades 2002 och blev Di Gasell 2012. Vi är 28 medarbetare som omsätter 300 Mkr i Sverige och UK.