Säljare

Säljare

Säljare
Mellansverige


Arbetsbeskrivning 
Som säljare på Tidsam ansvarar du för att nå de uppsatta målen genom att besöka de butiker som ligger på ditt distrikt, vilket sträcker sig från Östersund i norr till Östhammar i söder. Besöken skall alltid syfta till att öka tidningsförsäljningen samtidigt som det skall ge ökad lönsamhet för båda parter. Genom utbildning av butikspersonal hjälper du butiken att sälja och hantera tidskrifter på ett lönsamt sätt, samtidigt som hanteringen förenklas och engagemanget för tidningskategorin förstärks. 

 

"Vill du bli vår nya kollega? Då får du vara med och utveckla tidningsförsäljningen och läsandet i Sverige."

- Peter Mårtensson

 


Vem är du? 
Vi söker dig som har några års erfarenhet som säljare inom dagligvaruhandeln och som vill fortsätta utvecklas i rollen inom försäljning. Du har någon form av eftergymnasial utbildning inom försäljning, marknadsföring eller ekonomi. Du har god datavana och B-körkort. Vi söker dig som har en stark inre motor, som har förmågan att se möjligheter, är resultatinriktad och gillar utmaningar. Du har en stark personlighet samtidigt som din sociala förmåga gör att du har lätt för att skapa förtroende. Du gillar att arbeta självständigt samtidigt som du tillhör ett team. 

Lämplig bostadsort är Gävle med omnejd. 

Vad kan vi erbjuda dig? 
Vi erbjuder dig ett ansvarsfullt och självständigt arbete i ett välrenommerat företag med möjlighet till personlig utveckling. Du kommer att arbeta med marknadsledande produkter och starka varumärken i en stor och viktig kategori för handeln, hos en aktör med marknadsledande ställning. 

 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Ulf Hammar. Du når Ulf på 070-606 31 00.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

 

Tidsam är Sveriges största tidskriftsleverantör och vi ser till att konsumenterna får tillgång till fantastiska tidskrifter och magasin via dagligvaru- och servicehandeln. Både i fysiska butiker och via e-handel. Vi levererar tidningar till ca 5 500 återförsäljare runt om i landet och vårt sortiment innehåller såväl svenska som internationella tidningar.

Sortimentet har många starka varumärken och en bredd som passar för både stora och små läsare. I Sverige säljs det tidningar till ett värde av 1,1 miljarder på ett år, ca 7 av 10 i åldern 9-79 år läser tidningar och hela 94% läser på papper, endast 6% digitalt.

Det arbetar ca 155 personer på Tidsam, fördelat på huvudkontoret i Stockholm, distribunalen i Värnamo och en säljkår i Sverige. Tidsam ägs av Bonnier News AB, Egmont Publishing, Aller Media och Förlags AB Albinsson & Sjöberg. Vi är miljöcertifierade enligt ISO 14001.

Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Key Account Manager, Account Manager
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 4 sept 2022 (65 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!