Bli vår nya Butikschef på Tele2 i Gävle!

Tele2 · Försäljning · 5 mars

Om jobbet

Gillar du driva försäljning och ge service i världsklass? Då är du en av de viktigaste spelarna för oss på Tele2!

Vi arbetar nära våra kunder och ger service inom ett område som ligger många varmt om hjärtat. Som Butikschef på Tele2 är du en förebild och jobbar tillsammans med ditt team ta hand om kunden från att den kommer in i din butik tills att den går ut, nöjd. Med öppenhet och kvalitet ger du kunden den absolut bästa upplevelsen och gör samtidigt vardagen lite lättare för dem.


Vi söker dig som har:


- minst ett par års erfarenhet av att leda, coacha och följa upp personal

minst fem år arbetslivserfarenhet av butiksarbete och drift
- intresse av dagens teknik
Behärskar du fler språk är det givetvis en fördel.


Som Butikschef har

du ansvaret för den dagliga driften. Du inspirerar och utvecklar våra redan duktiga säljare så att de blir riktiga proffs i mötet med kund. Du agerar som en förebild i butiken och är aktivt med i att driva försäljning och att ge service i toppklass. Tillsammans med dina säljare sätter ni upp mål där ditt arbete handlar om att inspirera, vara kreativ och målfokuserad för att ni gemensamt ska uppnå målen.

På Tele2 arbetar vi i en miljö där varje medarbetare gör skillnad och blir hörd. Vi arbetar med engagemang, glädje, och utmanaranda. Vi har en familjär stämning och med teamet i ryggen får du det bästa utgångsläget för att få butiken att prestera på topp.


Vi ger dig givetvis en gedigen introduktion
för att göra dig mer rustad inför att ta din butik till nya höjder!

Förutom att coacha kunden till rätt lösning drivs vi av intern utveckling och resultat. För den som har ambition och vilja är detta en start för en karriär på Tele2. För våra Butikschefer erbjuder vi bland annat vidareutbildning i ledarskap genom ett skräddarsydd "chefsprogram". Vill man vidare finns det sedan tydliga karriärvägar inom företaget.

Är du en Tele2:are? Är du en Butikschef som vill se dina medarbetare växa och se vad vi kan åstadkomma tillsammans? Vill du ta plats i en flexibel, prestigelös organisation som präglas av en stark teamkänsla, högt engagemang och mycket glädje?
Sök till oss redan idag då vi intervjuar kandidater löpande, dock senast 5 mars. Vi ser fram emot att få träffa dig!


Vi ser gärna att du motiverar i din ansökan varför Tele2 skulle vara rätt företag för dig.Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och placerad i Gävle.


Vi begär utdrag ur belastningsregistret på alla vi anställer.
Jobbfakta
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

5 mars

Om företaget