Ventilationstekniker

Ventilationstekniker

Inledning
Har du erfarenhet inom ventilation eller automation och har arbetat med service och installationer? Ser du framemot möjligheten att tillhöra ett glatt gäng med fokus på utveckling? Då är det dig vi söker som ventilationstekniker!

Teknisk Fastighetsservice AB är ett av norra Sveriges ledande företag inom service, förebyggande underhåll, installation av fastighetstekniska installationer för ventilation, värme, kyla, el samt styr och regler. Verksamheten är belägen i Norrland med kontor på 15 orter från Gävle i söder till Luleå i norr med huvudkontor i Sundsvall. Våra kunder är fastighetsägare och nyttjare inom industri, offentlig och kommersiell verksamhet. Teknisk Fastighetsservice ingår i en koncern med ca 280 medarbetare varav 180 är anställda i TFS.

Arbetsuppgifter
I rollen som ventilationstekniker kommer du till största del arbeta självständigt ute på fältet.

Arbetsuppgifterna består av kvalificerade serviceåtaganden, underhåll, felsökning, reparation, samt ny- och ombyggnationer. Arbetet innefattar såväl planerade som mer akuta jobb och är variationsrikt med många sociala kontaktytor. För att kunna göra ett bra jobb får du löpande utbildning inom våra olika arbetsområden.

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av arbete inom ventilation du har arbetat med både montage och servicearbeten. Meriterande är om du har erfarenhet inom styr och reglerteknik, OVK-behörighet eller utbildning i luftinjustering. För att du ska trivas hos oss ska du tycka om varierande arbetsuppgifter, ha ett utåtriktat sätt samt tycker om och har lätt för att träffa nya människor. Som ventilationstekniker hos oss är du vårt ansikte utåt, därför ser vi att en av dina främsta egenskaper är serviceanda. Har du en lättsam inställning till uppgiften och ser möjligheter i stället för problem, kan vi erbjuda dig ett av branschens mest intressanta och kvalificerade arbeten.

Kontakt: Gunnar Englund, Projektledare 073-445 95 04, gunnar.englund@tfservice.se eller Caroline Backlund, HR-ansvarig 060- 14 04 00, caroline.backlund@tfservice.se

Urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut, skicka därför din ansökan så snart som möjligt till: caroline.backlund@tfservice.se ange Ventilationstekniker Gävle vid ansökan.
Mer info
Kontaktperson Caroline Backlund
Telefon 060- 14 04 00
Område Gävle
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.tfservice.se/
Sista ansökningsdag 1 dec 2019 (18 dagar kvar)