Stål Engineering växer och behöver dig!

Stål Engineering växer och behöver dig!

Stål Engineering söker flera konsulter inom projektledning & konstruktion (mekanik, maskin, process, automation)

I takt med att våra marknader växer så behöver vi förstärka vår organisation med ytterligare kompetens på toppnivå. Därför söker vi nu flera personer inom projektledning samt konstruktion för konsultuppdrag. Både våra befintliga och nya kunder efterfrågar våra tjänster och för att möta deras behov söker vi dig!

Vårt erbjudande till dig

Har du ett genuint och brinnande intresse för teknik och nyfikenhet kring tekniska lösningar?

Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta i en kreativ miljö där du deltar i projekt på hög teknisk nivå. Genom att ingå i ett kompetent och sammansvetsat team ger vi dig möjligheten att hitta din roll. Vi fördelar projekt utifrån individuella förutsättningar hos våra medarbetare så att varje individ får användning av sin kompetens och kan utvecklas. Vi värdesätter därför god kommunikation och samarbete där feedback är ett naturligt verktyg. Tillsammans förverkligar vi våra kärnvärden som är:
  • Vi ska vara arbetsgivaren vi själva vill arbeta åt
  • Vi ska vara leverantören vi själva vill köpa tjänsterna av
  • Vi ska känna glädje i arbetet varje dag
Hos oss är det högt i tak och vi kombinerar gärna humor med professionalitet i en familjär atmosfär som präglas av samhörighet, glädje och målmedvetenhet.

Din kompetens är också viktigt för oss.

Hos oss är det nära till beslut och vi välkomnar dig som trivs med att arbeta i en fartfylld organisation där du är en självgående initiativtagare och längtar efter att utvecklas genom att anta dig nya utmaningar. För att lyckas i din roll trivs du med många kontaktytor och har viljan att göra det lilla extra för att skapa framgång för våra kunder.

Låter det här intressant?

Tveka inte att höra av dig till Christoffer Hjalmarsson på 070 - 447 55 01, christoffer.hjalmarsson@stalengineering.se
Mer info
Kontaktperson Christoffer Hjalmarsson
Telefon 0704475501
Email Mejla Christoffer Hjalmarsson
Område Gävle
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.tikktakk.se
Sista ansökningsdag 7 okt 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stål Engineering grundades 2015 av Erik Stål och har sitt huvudkontor i nyrustade lokaler på Nygatan 29, Gävle. Vi ägs sedan 2018 av Bolagsgruppen i Gävle AB och är 20 st anställda. Vi ingår i koncern med systerbolag inom ekonomisk rådgivning (KITE) och ett bemanningsföretag, (TIKK TAKK TIME).
Våra kunder finns inom: Energiindustri - Papper & Massaindustri - Stålindustri - Träförädlingsindustri - Gruvindustri - Verkstadsindustri
Vi har kompetens inom: Projektledning - Konstruktionsledning - Konstruktion (Mekanik-, maskin-, process & rörkonstruktion) - Beräkningar - QE - Montageledning - CE-märkning - Utredningar mm