Administratör/innesäljare till Swegon i Gävle

Administratör/innesäljare till Swegon i Gävle

Vi söker en duktig administratör som trivs med kundkontakter och försäljning och vill arbeta i ett innovativt företag med internationell prägel.
Tjänsten är ett vikariat på 1år.
Placering i Umeå eller Gävle enligt dina önskemål. Välkommen till teamet! Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Arbetsuppgifter

Du erbjuds en bred och spännande roll där du bland annat kommer att arbeta med fakturering och administration kopplat till Norrlands tekniker, som exempelvis tidrapportering. Du kommer också att besvara frågor från kunder och arbeta med offerering, orderläggning, ändringar, leveranser samt hantera returer, krediteringar och reklamationer.

Din profil

Vi söker dig som har utbildning på lägst gymnasienivå och som gärna har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Det är ett plus om du har utbildning och kunskaper inom ventilation.

Som person är du självgående och tar ansvar för att utföra dina arbetsuppgifter på bästa sätt med kunden i fokus. Du trivs med många kontaktytor både internt och externt och upplevs som både hjälpsam och lösningsorienterad. Du kommunicerar obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska. God datorvana är ett krav för tjänsten. Meriterande är om du också har kunskaper i M3/Movex.

Om Swegon

Swegon ingår i börsnoterade Latourkoncernen och är marknadsledande inom energieffektiva ventilations- och inneklimatsystem. Genom egna säljbolag och återförsäljare levererar Swegon produkter och systemlösningar som skapar bra inomhusklimat och som bidrar med avsevärd energibesparing.
Swegon har 14 produktionsenheter i Sverige, Finland, Italien, Indien, Nordamerika, Tyskland, Belgien och Storbritannien. Företaget har 2 200 anställda och omsätter cirka 5 miljarder kronor.
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 27 jan (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.