Kundrådgivare till Swedbank i Gävle!

Kundrådgivare till Swedbank i Gävle!

Vill du vara en viktig komponent på en ledande och modern bank? Drivs du av utveckling och en variationsrik vardag? Är du en lösningsfokuserad person som kan leverera service i världsklass? Då är det dig vi söker till denna ansvarsfulla roll hos Swedbank!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Swedbanks räkning en kundrådgivare. Tjänsten är ett föräldravikariat med uppstart omgående och löper fram till den sista augusti. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Swedbank. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Swedbanks önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Swedbank är en organisation som brinner för kundnöjdhet såväl som de anställdas trygghet och välmående. Som kundrådgivare kommer du att vara Swedbanks ansikte utåt och skapa ett välkomnande intryck för Swedbanks kunder i Gävle.

För att ge dig de bästa förutsättningarna att lyckas i rollen kommer du som nyanställd att få en introduktion i verksamheten och dess arbetsrutiner

Arbetsuppgifter

I din roll som kundrådgivare kommer du vara en del av en grupp med kompetenta kollegor som ser fram emot att du ska komma på plats. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att med personlig service ta emot privat- och företagskunder som besöker kontoret och hjälpa dem genom att hantera deras ärenden, eller hjälpa dem att komma i kontakt med rätt kompetens på ett enkelt och smidigt sätt.

Du ser till att kunden känner sig sedd, välkommen och omhändertagen. Fokus i den här rollen ligger i att vara tillgänglig och hitta nya affärsmöjligheter för Swedbanks befintliga kunder såväl som arbeta för att få in helt nya kunder.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
  • Svara på frågor gällande kundernas vardagsekonomi
  • Informera och svara på frågor om bankens produkter och tjänster
  • Hjälpa till med användandet av bankens digitala tjänster
För detta uppdrag krävs ett utdrag ur belastningsregistret, vi rekommenderar dig därför att beställa det redan vid ansökan via länken: https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/Kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/

Observera att brevet sedan ska skickas oöppnat till:
Professionals Nord, Sara Gagner
Kyrkogatan 12,
803 20 Gävle

Vi söker dig som

Har ett intresse för ekonomi och älskar att arbeta med kundbemötande och service. Det är meriterande för tjänsten om du har tidigare erfarenhet av arbete inom kundservice och/eller har en ekonomisk bakgrund. Vidare behärskar du svenska och engelska i såväl tal som skrift då arbetsuppgifterna kräver detta.

Personlig lämplighet kommer vi att värdera högt i denna rekrytering. För att passa i rollen som kundrådgivare hos Swedbank ser vi att du är utåtriktad, flexibel och serviceinriktad. Vidare kräver rollen att du är noggrann samt besitter en stor samarbetsförmåga.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Gävle
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Sara Gagner

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Swedbank är en modern bank med rötterna tryggt förankrade i den svenska sparbankshistorien. De är en inkluderande bank med 8 miljoner privatkunder och drygt 600 000 företags- och organisationskunder. Medarbetarna i Swedbank står bakom värderingarna att de ska vara enkla, öppna och omtänksamma. I vardagen betyder det bland annat att deras tjänster och råd ska vara begripliga för envar och att de håller vad de lovar.
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 31 mars (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.