EL-konstruktör till Sweco

EL-konstruktör till Sweco

Är du i början av din karriär och vill arbeta på ett företag som planerar och utformar framtidens samhällen och städer?

Gillar du att arbeta med problemlösning och att ha varierande arbetsuppgifter?

Då kan tjänsten som EL-konstruktör vara någonting för dig!

Ansökan sker via hemsidan, vi tar inte emot ansökningar via mail. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår konsultchef Gabriella Boumadi på 0735 39 69 28.

Swecos installationskonsulter erbjuder tjänster inom energidesign, komfort och säkerhet. Tjänsteutbudet är brett och omfattar allt från rådgivning och projektering till kontroll och besiktning inom VVS, EL/tele, brand och systemintegration.

Hos Sweco tillåts du att samarbeta med andra teknikområden och ges möjlighet att lära av andra.

Vi kommer att kalla till intervjuer strax innan eller efter julledigheten, så förvänta dig återkoppling under v 2-3.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som EL-konstruktör kommer du att projektera el-handlingar samt övriga entrepenadhandlingar till deras kunder.

Du kommer att utföra kabelberäkningar och belysningsberäkningar.

EL-gruppen i Gävle består idag av 5 El-konsulter där du kommer få bra handledning av dina kollegor. På Sweco i Gävle är de totalt ca 130 medarbetare.

Sweco har också alla verktyg för att kunna utvecklas inom 3D-projektering samt inom BIM-projektering. De använder idag MagiCad för att rita men efterfrågan på Revit börjar komma på sina håll och inom en framtid så kommer nog flera projekt att ritas i det. De använder Solibri och Navisworks för 3D-kontroll och samordning.

Din profil

Du kan tidigare ha arbetat som elektriker eller vara nybliven ingenjör inom el/tele, eller ha skaffat motsvarande EL kunskaper genom en YH-utbildning eller liknande. Vi ser gärna att du har god CAD-kunskap och att du behärskar svenska i tal och skrift är ett krav för denna tjänst.

För att lyckas i rollen som EL-konstruktör ser vi att du är en social, positiv och utåtriktad person då du kommer att ha daglig kontakt med Swecos kunder. Du är en problemlösare som uppskattar varierande arbetsuppgifter och har ett starkt eget driv och vågar ta egna initiativ.

Övrigt:

Start: Enligt överenskommelse, tidigast februari 2021.

Omfattning: Heltid, vardagar

Placering: Gävle

Du kommer initialt att vara uthyrd som konsult via oss på OnePartnerGroup, men för rätt person finns det möjlighet att få anställning hos Sweco förutsatt att alla parter är nöjda med varandra.

Om kunden

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 17 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 20.6 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 29 jan 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se