Kundtjänstmedarbetare till Svenska Cantab

Kundtjänstmedarbetare till Svenska Cantab

Om företaget

Svenska Cantab är en lokal leverantör av digital-TV och bredband. Svenska Cantab levererar TV och bredbandstjänster till Privata fastighetsägare, BRF-er och samfälligheter. Svenska Cantab är även tjänsteleverantör av TV-tjänster i Gävle stadsnät (GavleNet), Sandvikens stadsnät (Sandnet) samt Ljusdals Stadsnät (Ljusnet).

Dina arbetsuppgifter

Som kundtjänstmedarbetare hos Svenska Cantab kommer du att vara deras ansikte utåt. Du kommer att ingå i ett litet team om 6 medarbetare där dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av att bemöta kunder över disk, via telefon samt mail. Du kommer även att vägleda kunder vid tekniska frågor, exempelvis vid en kanalsökning på tv/box.

Du arbetar heltid och blir anställd på 6 månader med goda möjligheter till förlängning. Arbetstiderna är förlagda på vardagar mellan 08-17.

Din profil

Vi tror att du som söker har någon form av tidigare erfarenhet av serviceyrket. Arbetet kommer att präglas av kontakt med kunder och därför tror vi att du har en god kommunikativ förmåga, är social och har lätt för att samarbeta med andra. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska. Körkort är ett krav.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos Svenska Cantab. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärsmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.

Är vi den du söker? Välkommen med din ansökan redan idag!

Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt då vi kallar in kandidater löpande på intervju under ansökningsperioden. För vidare frågor kontakta gärna Josefin Lyrberg på telefon 0733-512718.
Mer info
Kontaktperson Josefin Lyrberg
Telefon 073-3512718
Område Gävle
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 24 mars (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se