Servicetekniker i Gävle

Servicetekniker i Gävle

Är du en serviceinriktad team-player och vill arbeta med teknisk problemlösning i varierad miljö? Som servicetekniker arbetar du i huvudsak med felavhjälpning hos kund, installationer av produkter samt förebyggande underhåll. Tjänsten innebär att du ansvarar för att planera, samordna och genomföra dina egna serviceuppdrag samt rapportera till regionchef.

Uppdraget är omväxlande och ger goda möjligheter att jobba självständigt med utgångspunkt från vårt kontor i Gävle. Du styr till stor del din vardag tillsammans med regionchef, kundtjänst, kunder och kollegor. Du tilldelas en servicebil och har möjlighet att utgå från din hemadress. Våra tekniker använder surfplatta och MS Office som teknisk plattform.

Du är pusselbiten som saknas om du:
  • Har ett brett tekniskt kunnande och erfarenhet inom installation och service
  • är driven och social och sätter kundens behov i fokus
  • är strukturerad och strävar efter att leverera det lilla extra
B-körkort och motsvarande gymnasial utbildning El/Drift är ett krav. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av arbete med teknisk service, underhåll och/eller felsökning inom storkök, vitvaror eller liknande verksamhet. Vana från att jobba självständig är meriterande. Våra tekniker är självgående och ansvarsfulla samtidigt som de trivs med att jobba i grupp.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper – intresse av teknik och problemlösning, självgående, initiativrik, förmåga att se lösningar på tekniska problem är egenskaper som uppskattas varmt. God kommunikativ förmåga är viktig då kundkontakter är en stor del av jobbet samt ha lätt att lyssna och ta in information och andras kunskap, liksom att dela med sig av information och kunskap.

Din ansökan
Skicka din ansökan till: johan.jansson@3s.nu
Skicka ett kortfattat CV och en beskrivning av dig själv.
På Svensk Storköksservice eftersträvar vi mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Tjänsten avser heltids tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning. Eventuella frågor besvaras av regionchef Johan Jansson på mailadressen ovan.

Vi hoppas att du vill bli vår nya kollega så skicka in din ansökan med en gång!

Sista ansökningsdag är 26 februari 2020 och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansökningsdag. Läs mer om Svensk Storköksservice på www.3s.nu
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Montör, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://3s.nu/
Sista ansökningsdag 26 feb 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Svensk Storköksservice är exklusiv auktoriserad garantiservicepartner till Electrolux Professional och servar utöver detta alla på marknaden förekommande märken inom storkök. Vi erbjuder, som enda rikstäckande aktör på marknaden, allt från försäljning av produkter inklusive installation, service, underhåll samt försäljning av reservdelar till kommersiella kyl- och storköksanläggningar.