Industrielektriker sökes för direktrekrytering!

Industrielektriker sökes för direktrekrytering!

Har du erfarenhet av el och industri? Då har du chansen att bli direktrekryterad av vår snabbt växande kund, som idag är ett av Sveriges största företag inom elteknik.

Information om uppdraget:

Vår kund är inne i en expansiv fas och behöver flera elektriker/mekaniker med placering i Borlänge och Hofors. Som industrielektriker arbetar du både på verkstad och ute på fält hos kunderna med service, reparationer, ombyggnationer och ny-montage. Då arbetet är både elektriskt och mekaniskt och i största huvudsak kommer att utföras mot portar, traverser och kranar krävs det att du som söker har erfarenhet från industrin. Du är en självgående person som älskar utmaningar, drivs av problemlösning och som är noggrann i det arbete du utför. Du har en god fysik, då arbetet många gånger är tungt och varmt. Du är inte heller höjdrädd, då arbetet vissa gånger utförs på hög höjd.

Detta är ett rekryteringsuppdrag vilket innebär att StudentConsulting hanterar processen men du blir direktanställd hos vår kund. Arbetet utförs under dagtid, vardagar.

Detta söker vi:

Du som söker tjänsten är:
  • Utbildad elektriker eller mekaniker, med erfarenhet från industri
  • Du kan arbeta självständigt och tar egna initiativ men trivs samtidigt med att vara en del av ett team.
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
  • Har B-körkort
Vi ser väldigt gärna seniora profiler, då vår kund strävar efter en jämn åldersfördelning. Meriterande men ej ett krav är erfarenhet och kunskap av PLC. Krankort, heta arbeten, traverskort, mobil arbetsplattform och fallskyddsutbildning, är även det ett stort plus. Stämmer ovanstående beskrivning in på dig? Sök redan idag, intervjuer sker löpande.
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se