Fältsäljare till We Agree AB sökes!

Fältsäljare till We Agree AB sökes!

Har du en god social förmåga, är utåtriktad och med ett intresse för försäljning? Söker du ett spännande arbete där du får möjlighet att arbeta på flera platser i runt om i Sverige? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

Vi söker just nu fältsäljare till vår kund We Agree AB som är verksamma inom försäljning, marknadsförening och event och är ett utav få bolag i Sverige som fortfarande satsar på att hjälpa kunder med fiberinstallationer. Bolaget har idag 20 st anställda och är mitt i en expansiv fas där du nu har chansen att bli en del utav bolagets framgång och utveckling.

I rollen som fältsäljare kommer du att besöka kunder på olika orter runt om i Sverige för att erbjuda installation av fiber med tillhörande kampanjer. Du kommer tillsammans med ditt team att vara ute på resande fot under ca 4-5 veckor i taget där ni tillsammans lägger upp era arbetsdagar.

Tjänsten är en direktrekrytering till vår kund vilket innebär att StudentConsulting håller i rekryteringsprocessen men att du därefter blir anställd hos We Agree AB. Arbetstiderna är förlagt söndag-torsdag under eftermiddag/kväll där du efter avslutat arbetspass på torsdagen är ledig i två dagar och får åka hem. Din månadslön kommer att bestå av en fast del och en provisionsbaserad del. Du kommer att få en gedigen utbildning i början av din anställning så att du har alla förutsättningar när du träder in i din roll. Vi arbetar löpande med urval och tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt kandidater, helst med omgående start. Frågor hänvisas till ansvarig rekryterare therese.ekberg@studentconsulting.com

Detta söker vi:

Vi söker dig som har minst en avslutad gymnasieutbildning. För att passa i rollen ser vi att du har ett intresse för försäljning och en god social förmåga. Vidare har du ett stort driv och gillar kundrelationer. Du behärskar både det svenska och engelska språket flytande. Det är meriterande om du innehar B-körkort då tjänsten kan komma att innebära resor med bland annat bil, men inget krav. Är det dig vi beskriver ovan? Tveka då inte att skicka in ansökan redan idag! Rekryteringsprocessen avslutas så snart vi hittat rätt kandidater.
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se