Extrajobb som butiksdemonstratör

Extrajobb som butiksdemonstratör

Är du utåtriktad, social och älskar tomater? Bor du i Hudiksvall? Då har vi det perfekta extrajobbet för dig! En lite bättre värld får du på köpet.

Information om uppdraget:

Peckas naturodlingar expanderar och i många fler butiker kan man nu hitta de omtalade tomaterna, som även gör världen lite bättre. StudentConsulting hjälper vår kund att hitta personal som kan hjälpa till med marknadsföringen och i butik erbjuda kunder provsmakning och fina erbjudanden.

Peckas tomater odlar tillsammans med miljön, inte emot den. Kretsloppsodling är bra för miljön, bra för människan och ger bra produkter - samtidigt som den använder ytterst små resurser jämfört med traditionell odling. Så även om det bara är tomater vi pratar om så blir världen lite bättre med Peckas, som odlar fisk och tomater året runt i en modern akvaponi med en fiskbassäng som ger näring till tomaterna som i sin tur renar vattnet.

Arbetet kommer att utföras på några utvalda större matbutiker i Hudiksvall. Ditt jobb handlar om att ställa i ordning en monter inne i butiken och erbjuda provsmakning av kanske de godaste tomaterna som finns.

Vi söker dig som är intresserad av ett regelbundet extrajobb som kan arbeta två vardagar om ca 4 h. Arbetstiderna är förläggs mellan 12-18, i huvudsak på torsdagar och fredagar med viss möjlighet att påverka schemat. Uppdraget kommer att tillsättas så snart vi har hittat rätt kandidat med start i januari löpande under våren. För rätt person kan detta vara möjligheten till ett långsiktigt extrajobb.

Detta är ett bemanningsuppdrag och du blir anställd av StudentConsulting och uthyrd som konsult. Ett krav för denna anställning är att du har en sysselsättning, jobb eller studier, på minst 50% som du kan kombinera med detta extrajobb.

Detta söker vi:

Vi söker dig som trivs med att stå i centrum och ta kontakt med människor. Viktigt att du är utåtriktad och trevlig och gillar att möta människor. Krav för tjänsten talar flytande svenska och kan ta dig till de butiker där demonstrationerna ska genomföras på. Allt material som behövs kommer att levereras direkt till butiken.
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se